lauantai 21. toukokuuta 2016

Utua

Silmiini osui jo jokin aika sitten mainoskuva joko instassa tai facessa ihan mielettömän kauniista laukuista. Merkki ja valmistaja oli minulle ihan uusi ja hetken googlettamisen jälkeen löysin näitä ihanuuksia lisää. Utua on kotimainen laukkumerkki ja laukut nahkasta käsityönä valmistettuja.


Otin yhteyttä laukkujen valmistajaan ja kysyin yhteistyömahdollisuudesta, ensimmäistä kertaa ikinä, mutta niin ihastunut olin Utuan laukkuihin. Pääsuunnittelija Piia Vähäsalo vastasikin viestiini ja yhteistyö alkoi kehittyä. Sanon tässä nyt ja suoraan, että kyse ei ole maksetusta mainoksesta, vaan silkasta rakkaudesta laukkuihin. Ne ketkä minut vähänkään paremmin tuntevat, tietävät kyllä että rakastan laukkuja. Laukut menee heittämällä kenkien edelle :)


Laukkumerkin syntyyn liittyy myös tarina, joka koskettaa minua syvälle. Haluankin välittää tätäkin kautta Piialle kiitokset kannustavasta viestistä liittyen suunnitelmien muuttumiseen, kun terveys laittaa elämän uuteen järjestykseen. Piia, jos joku tämän tietää, mutta jonkun loppu voi olla uuden hyvän alku. Hänen omia sanojaan lainaten. Piia Vähäsalolle se oli Utua-laukut ja niiden suunnittelu.

Utua-laukut on osa Sievi shop ketjua. Laukut valmistetaan ekologisesti ja 100% käsityönä. Linkitän loppuun Utuan omat sivut ja facebook- sivun, josta saa tarkempaa infoa. Utualla on myös verkkokauppa ja laukkuja myydään Sievi shopeissa.
Hain kuvissa olevat laukut kuvauslainaan Oulun Sievi shopista (Pakkahuoneenkatu 9) ja kiitän todella ystävällisestä palvelusta ja yhteistyöstä!!

Mutta sitten niihin tärkeimpiin eli laukkuihin. Itse olin aivan pakahtua näiden kauneuteen, yksinkertaiseen ja ajattomaan muotoiluun. Trendikkyyttä ja ajanhenkeä unohtamatta. Nämä laukut kestävät aikaa sekä käyttöä. Laukuissa löytyy värejä niin klassisesta mustasta ja ruskeasta huikeaan pinkkiin. Kuvasin laukkuja sekä ulkona että sisällä. Sisäkuvissa laukkujen väri näkyy ehkä ulkokuvia paremmin, mutta ihana ilta-aurinko ja lämmin ilta eilen oli kuin kuvaamiseen tehty. Nautin koko sydämelläni. Luonnosta ja laukuista.
Jokaisella laukulla on nimensä. Mukanani rannassa kulki eilen mm. Toive, Haave ja Unelma. Näitä pitäisi meillä jokaisella olla. Sekä laukkuna että sydämessä mukana kulkien.❤️

Kuvia on melkoinen määrä. Ne eivät ole ammattilaistasoa, eikä niiden pidäkään. Ne on minun näköisiä, minun rajoitteet huomioonottaen otettuja. Enemmän sydämellä kuin taidolla :)

Toive, ruskea EXCLUSIVE- mallisto
Unelma, pinkki


Hupi, valkoinenAalto, sininen/valkoinen

Haiku, vaaleansininen


Tyrsky, ruskea


Haave, musta EXCLUSIVE- mallisto


Kuvasin laukkuja vain ulkoapäin. En halunnut möyhätä lainassa olevia laukkuja yhtään enempää kuin pakollista. Kuvia tosiaan tuli melkoinen määrä, mutta miten näitä ihanuuksia olisikaan malttanut olla kuvaamatta. Löysitkö laukuista jo oman suosikin? Jos löysit, niin suosittelen klikkaamaan verkkokauppaan tai käväisemään Sievi shopissa, sillä laukkuja ei valmisteta suuria eriä.

Utua nettisivut

Utua facebook

KIITOS Utua/ Piia Vähäsalo ja Sievi shop Oulu!!

8 kommenttia:

 1. Oo, kauniita ovat laukut ja ihana nimikin niillä, utua <3

  VastaaPoista
 2. Oi mitä kaunottaria. Laukuthan on niin meidän naisten juttu. Juuri tänään kävimme tiukan keskustelun siippani kanssa siitä, että tuleeko Itävallasta kotia mukaan uusi ihana laukku vain ei. No vielä emme päässeet sopuun asiasta mutta eihän tässä mikään kiire olekaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksi hakea Itävallasta asti, kun kotimaisen laatulaukun saat edullisemmin kuin niin nähdyt michaelkorsit tai mitä näitä nyt on. Tietämättä mitä etsit.. :)
   Nämä on todellisia kaunottaria ❤️

   Poista
 3. Tosi kauniita laukkuja! Tosi monta kivaa mallia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin ihania?? Valinnanvaikeus tulisi, jos laukkukaupoille lähtisi :)

   Poista
 4. Komeita laukkuja! Mun suosikki on haave. Ihanaa sunnuntaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haaveita pitää aina olla :) Haave on kyllä upea laukku. Näiden laadun kyllä huomaa, kun laukun ottaa käteensä ja katsoo tarkemmin. Hienoa suomalaista käsityötä!!
   Ihanaa päivää sinullekin! ❤️ Illan kiekkofinaalia odotellen..

   Poista