torstai 3. toukokuuta 2018

Amerikan tyttösiä

Sain viime viikolla todella mieluisan paketin Oletkaunis.fi -verkkokaupasta. Paketissa oli uusia L.A. Girlin meikkejä tutustumista ja tietysti käyttöä varten. L. A. Girl on sarjana minulle ihan uusi, toki olen siitä kuullut aiemminkin, mutta tuotteita ei ymmärtääkseni ole kauaa Suomessa saanut tilattua suomalaisesta verkkokaupasta. Nyt niitä saa ja Oletkaunis.fi -verkkokaupassa valikoima on jo todella hyvä. Pääsin blogiyhteistyön merkeissä valitsemaan neljä tuotetta ja tässä ne ihanuudet mitä valitsin.



L. A. Girl PRO matte HD long wear matte foundation sävy Ivory
Valitsin tämän uuden meikkivoiteen vaaleimmassa Ivory-sävyssä ja se on sitten todella vaalea. Ehkä hitusen liiankin vaalea iholleni, mutta mistään katastrofista tuskin voi puhua, kun kotiväki ei edes huomannut minun meikanneen, kun ensimmäisen kerran meikkivoidetta kokeilin. Tilaan tästä varmaan jossain vaiheessa sävyn Natural, joka varmaan on iholleni ainakin näin talven jälijiltä sopivin. Ivory menee myös todella hyvin sekoittamalla siihen erästä toisen merkin meikkivoidetta vähän joukkoon. Meikkivoide itsessään on todella helposti kasvoille levitettävä ja antaa kauniin mattaisen pinnan, mutta ei tee kasvoista liian sameita tai elottoman näköisiä. Peittävyyttä saa kerrostamalla meikkivoidetta. Oikeastaan kerrostamiseen ei hirveästi ole tarvetta, vaan peitevoidetta käyttämällä voi korjailla/peittää tarpeen mukaan. Itselläni ne ikuisesti tummat silmänaluset ja (oujee, niin ihanat) pigmenttiläiskät. Meikkivoiteen levitykseen olen löytänyt kabukisiveltimestä ihan loistavan välineen. Uskomattoman helppoa jopa tällaiselle oman elämänsä meikkitaitelijalle!!






L. A. Girl Just Blushing sävy Just Radiant
Ihana, ihana, ihana!! Tämä poskipunan sävy on huikea. Pohjimmiltaan pinkki, kultaisella tai persikkaisella hohteella. Rasiassa tämä ihana väri ei pääse oikein oikeuksiinsa, mutta iholla säy on täydellinen kesään. Niin kaunis persikkainen, voisi ehkä sanoa jopa ruusukultainen hehku pinkillä pohjavivahteella. Tästä tulee ihan ykköstuote minulla kesäaikaan. Poskipuna on melkoisen pigmenttistä, että neuvon ottamaan hieman kevyemmällä kädellä. Tätä täytyy kokeilla kyllä myös sipaista luomille.. Kuviin tätä kaunista sävyä oli hieman haastava saada kuvattua edukseen.









L. A. Girl Matte Flat Velvet lipstick sävy Hush
Voihan huulipunarakkaus! Tässä jälleen yksi, johon ihastuin heti ensimmäisen kokeilun tuloksena. Tämä on mattahuulipuna, mutta ei kuivata minunkaan haastavia huuliani lainkaan. Helposti levittyvä, samettinen mattahuulipuna. Sävynä Hush on todella helppo, sellainen peruspinkki, jonka kanssa ei voi mennä metsään. Sävy, joka sopii monelle ja moneen meikkiin. Pysyy huulilla ja siellä missä pitääkin, mutta mikään "laita aamulla ja pyyhi pois illalla" huulipuna tämä ei suinkaan ole, vaan punaa joutuu kyllä syönnin päälle lisäämään, mutta toisaalta se kyllä tässä sävyssä katoaa huulilta aika huomaamattomasti. Tästäkin tulee kyllä kesän luottotuotteita.








L. A. Girl Inspiring Eyeshadow sävy day dream believer
Tämä ehdottomasti suloisin luomivärirasia mitä minulla on ikinä ollut!! Tässä peltirasiassa on sellaista nostalgiaa, että ei voi kuin ihailla. Jos on rasia kaunis, niin ovat sisällä sävytkin. Tässä on viisi luomiväriä ja yksi rajausväri. Luomivärit on kauniita vaalean ja aavistukseen violettiin taittavia ruskean sävyjä, rajausväri on musta. Ja nyt täytyy tehdä tunnustus. Tällainen ylellisyys, että postipoika tuo minulle paketin kotiovelle saakka, on niin harvinaista herkkua ja tämä saatu luomiväripaletti niin kaunis, että en ole raaskinut kuin kevyesti sipaista värejä kokeiluksi. Sävyissä on sekä mattaa että hohtavaa, kuten kuvista ehkä erottaakin. Otan tämän kyllä taatusti käyttöön, kunhan tästä ihastuksesta ja huikeasta saamisen ilosta hieman tokenen. Sipaisujen perusteella nimittäin nämä luomivärit on silkkisiä ja pigmenttisiä.







Näitä saamiani tuotteita ennen tilasin ihan maksavana asiakkaana jo samalta merkiltä tuotteita kokeiluun. Kaksi nestemäistä huulipunaa L. A. Girl Matte Flat Finish pigment gloss sävyissä Dreamy ja Bazaar. Aivan ihanat sävyt, Dreamy hieman pinkkiin taittava nude ja Bazaar hiukan tummempi pinkki, ehkä jopa hieman vadelmanpunaiseen menevä sävy. Nämä on kestoltaan sitten niitä huulipunia, joita putsaillaan vielä illallakin pois. Todella kivat juhliin ja muihin rientoihin, kun huulipunasta ei tarvitse niin paljon huolehtia ja vilkuilla peiliin. Syömisen jälkeen ehkä voi tarkistaa, mutta kestää kyllä pusutellakin. Tilasin myös peitevoiteen L. A. Girl PRO conceal HD sävy Light Ivory. Tämän tuotteen kohdalla tuli pienoinen pettymys, sillä sävy oli kyllä ihan muuta kuin odotin. Light Ivory on melkoisen oranssi sävyltään ja ainakaan tällä hetkellä en sitä ole paljon käyttänyt, vaikka iholla se kuitenkin katoaa suht hyvin, tai siis sulautuu meikkiin. Ehkä kesäaikaan ihan ok sävy, mutta tästä toimisi paremmin se vaalein Porcelain sävy.


Kaiken kaikkiaan todella hyviä tuotteita ja hinta- laatusuhde on kohdillaan. Tulen varmasti tilaamaan tuotteita jatkossakin tarpeen mukaan. Paitsi huulituotteita, joissa tarpeeni on ylittynyt jo aikaa sitten, mutta kun ei pysty vastustamaan..

Kiitos yhteistyöstä!

Oletkaunis.fi

Tuotteet saatu blogiyhteistyönä. Verkkokaupasta tehdyistä tilauksista en saa mitään taloudellista hyötyä.

2 kommenttia:

  1. Ihania ja tuo poskipuna vaikuttaa just eikä melkein ja luomarit metalliboxissa, kyllä kiitos. :) Itse haluaisin sarjalta testailla niitä huulikiiltotuubeja, ne polttelisi kovasti.

    Ihanaa sunnuntaita Sanna <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ne ihanat tuubit ❤️ Kelpaisi minullekin. Poskipuna on kyllä herkku. Niin kesää kuin olla voi. Ja luomivärit, mikä pigmentti ja pysyvyys. Raaskin jo ottaa käyttöön 😊
      Ihanaa iltaa ja alkavaa viikkoa sinullekin ❤️

      Poista