perjantai 30. joulukuuta 2016

Viime hetkellä


Loppuvuoden kuulumisia lienee syytä jo alkaa kirjoitella, jos meinaa tälle vuodelle ehtiä. En nyt ihan joka käänteestä viitsi kurjoittaa ja tuskin ne kaikkia kiinnostaakaan :) Eikä oikeastaan mitään niin ihmeellistä ole ollutkaan. Ei villiä pikkujoulukautta eikä sellaista..Sen villin pikkujoulukauden sijaan kävin kahdella livekeikalla. Hiukan eri tyylistä musiikkia tuli kuunneltua ja nähtyä, molemmat omalla tavallaan hyviä keikkoja. Ensin kävin joulukuun alussa rakkaan kanssa Klamydian keikalla. Toinen kerta tämän bändin keikalla, eka kerta oli vuosia sitten veljeni kanssa kesäfestareilla. Ei sitä minun musiikkiani, mutta menee livenä. Mitäpä sitä ei toisen vuoksi tekisi :) Toinen keikka joulukuussa oli Kelan Anssia. Anssia toistamiseen tälle vuodelle ja hyvä keikka olikin. Tällä keikalla olin tyttäreni kanssa, sellaista äiti- tytär laatuaikaa :)


 

Jos yhä pysytään musiikissa, niin joulun alle kuuluu perinteenä Kauneimmat joululaulut. Tänä vuonna kävimme laulamassa Tuiran kirkossa. Täältä mukaan saa sen joulumielen ja mieli rauhoittuu joulun tunnelmaan.


Joulusta voisi tietysti kirjoittaa vaikka mitä, mutta onko se jo juna mennyt jo?? Joulu oli täynnä perinteitä, aattoilta vanhempieni luona, perinteisiä ruokia ja niitä perinteisesti syöden enemmän kuin pitäisi :) Jouluaattona tuli vuosi kihlautumisesta. Aika menee niin nopeaa. Tämä niin kulahtanut toteamus, mutta niin totta. Joulukuun alkupuolella otatimme viimein kihlakuvat. Toivomuksena oli talviset kuvat ulkona otettuna. Luonto olisi voinut olla kauniimpikin, mutta säälle ei mitään mahda. Onneksi oli sentään lunta ja kuvaukset saatiin toteutettua. Kuvauspaikkana oli Ainolanpuisto Oulussa ja kuvat otti ihana Riikka (Riikka Piippo photography). Kuviin olimme todella tyytyväisiä. Ihana muisto tallennettuna ❤️


Joulusta jotain muistoja kuvien muodossa.

    


  

Työ ja opiskelu on edelleen niin mukavaa, että odotan innolla tulevaa vuotta mitä kaikkea se tuokin tullessaan. Onneksi pääsin joulukuussa kouluun Hämeenlinnaan. Marraskuun lähipäivä kun jäi välistä loukattuani jalan. Nilkasta, joka ei ole vieläkään tervehtynyt, löytyi murtuma ja repeytyneet nivelsiteet. Ortopedi varoittelikin pitkästä parantumisajasta. Siinähän tuo mukana kulkee. Nilkka siis.


Kirjoittamista olisi vaikka ja kuinka. Nyt ideoita taas tuntuu tulevan. Blogin kanssa tuli vähän hiljaisempaa, kun muut (joulu)kiireet painoi päälle, mutta eiköhän tässä taas jotain saa aikaiseksi. Harmittaa vain, kun kuvaaminen on niin vähillä jo pelkästään valon puutteen vuoksi. Mutta kunhan saa tarvittavat kuvat räpsittyä, niin juttua tulee. Sitä tosin tulisi ilman kuviakin, mutta tylsäähän se sellainen on :)Ainiin! Blogini fb-sivulla on menossa arvonta, johon ehtii osallistua liki tämän vuoden viime hetkiin saakka. Linkki sivulle löytyy blogitekstien alta.

Arvontapalkinto!!2 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ja joulukuvia on mullakin blogissa :D Hyvää uutta vuotta Sanna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! ❤️
   Hyvää uutta vuotta sinullekin! :)

   Poista