lauantai 15. huhtikuuta 2017

Pääsiäinen

Leppoisaa lankalauantaita!!
Me vietämme pääsiäistä ihan kotosalla. Torstaina ajeli vanhin lapsista meille pääsiäisen viettoon ja ihan tämä on vain tällaista kotoilua. Eilinen vierähti pitkälti keittiössä leipoen ja ruokaa laittaessa. Piti leipoa se perinteeksi jo muodostunut persikkapiirakka, jota ilman ei taida pääsiäistä meillä enää tullakaan. Illalla lämmitimme saunan ja tietysti piti katsoa Tvofin finaali. Hienoja laulajia ja lahjakkuuksia oli tämänvuotiset finalistit.


Tänään olemme (yhä) kotona. Varmaan jälleen hyvää ruokaa laitellessa ja ihan vain oleillen. Tämä on sitä hyggeä 😊 Pitäisi kyllä oikeasti vilkuilla vähän työhommiakin.. kunhan saa sen sopivan inspiksen. Huomenna sitten vanhempieni luokse kyläileen. Eli ei mitään ihmeellistä tänne, mutta näin on hyvä.


Suklaamunia täytyy tietysti piilotella ja ihan varmasti yksi syödäkin. Kunhan ensin löydän sen jostain. Kaupasta ja sitten kotoa. Ja mämmin metsästykseen täytyy myös lähteä. Sitä kun tuntuu meillä menevän nyt kuin kuumille kiville 😊 Vaniljakastikkeella ja kermalla, tässä on meillä kahta leiriä. Itse kuulun vähän molempiin.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti