sunnuntai 24. syyskuuta 2017

Blogin kohtalosta

Blogin hiljaisuus venyi ihan mahdottoman pitkäksi ja olen miettinyt blogin kohtaloa putkään ja hartaasti. Lopettaminen on ollut todellinen vaihtoehto. On ehkä edelleen. En oikein tiedä mihin suuntaan lähtisin blogia viemään, millaista sisältöä tänne haluaisin kirjoittaa. En mitään tyhjää hömppää, mutta toisaalta en uskalla avata itseäni kokonaan kirjoittamalla niitä syvimpiä ajatuksia ja asioitani. Tässäpä sitä sitten ollaan.. pähkäilemässä 😊

Tässä hiljaisuuden aikana on ehtinyt tapahtua niin paljon, että en viitsi niihin kaikkiin edes enää palata. Kesäkin ehti vaihtua syksyyn. Koti toiseen, työt lomaksi ja loma jälleen työksi. Paljon pieniä ja isompiakin ihania hetkiä, joista jää mukavia muistoja.

Jos nyt palailen blogin pariin, niin jatkan tästä hetkestä. Aina parempi luoda katse eteenpäin, kuin katsella taakseen.

Vai mitä mieltä te olette? Haluatteko minut takaisin? 😊

Ihanaa syksyä sinulle! ❤️7 kommenttia:

 1. Ihan samaa olen miettinyt oman blogin kanssa. En vain ehdi /ei ole inspiraatiota kirjoittaa. Vauhdikas 1v kotona,niin ei ehdi konetta avata ja illalla kun hän nukkuu on kotihommia ja "kaikkensa antaneena" ei viitsi blogiin purkaa asioita,kun minäkin olen pitänyt blogia enemmän sisustus-/ideapainotteisena. Instaan tulee laitettua kuvia ja siellä sinuakin seuraan. Se on jotenkin helppoa ja nopeampaa. Toisten blogien lukeminen on jäänyt tosi vähäiseksi.
  Mutta,jatka sitten jos siltä tuntuu. Minäkin olen pitänyt joskus pidemmän tauon ja jatkoin sitten, kun oli asiaa😂

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin! Olen itsekin tykästynyt instan nopeuteen ja helppouteen. Blogin kanssa mietin vielä. Kirjoitan kun siltä tuntuu ja aikaa on.

   Poista
 2. Samat on mietteet täällä, mitä tehdä blogin suhteen, kesän jälkeen olen saanut aikaiseksi yhden tekstin, välillä olisi jopa ajatuksia, mistä kirjoittaa, mutta kun aikaa ei ole...

  Kyllä se ratkaisu sieltä löytyy sinullekin, väkisin ei kannata pusertaa, siitä ei tule hyvää mieltä kenellekään.

  Kivaa syksyn alkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väkisin en tosiaan ala tekemään. Tämä on vain harraatus. Omaksi iloksi tehty ja niin pitää olla edelleenkin :)
   Mukavaa syksyä sinullekin! ❤

   Poista
 3. Hyvin samoja mietteitä täälläkin. Itse päätin, että toistaiseksi blogi saa olla, mutta en ota siitä mitään stressiä. Päivitän jos on aikaa ja inspiraatiota :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi tästä on tilivelvollinen vain itselleen 😊

   Poista