sunnuntai 8. huhtikuuta 2018

Naamiohuvit

Silläkin uhalla, että jotakuta mahdollisesti jo ärsyttää tämä minun wannabe-kosmebloggaaja kirjoitteluni, niin haluan antaa yhden vinkin. Tai oikeastaan haluaisin jopa hieman hehkuttaa uusimpia löytöjäni ja ensimmäistä kosketustani koreakosmetiikkaan, joka on nyt tämän ajan SE juttu.  Ouluunkin avattiin jo jokin aika sitten kaksi uutta Hehku- myymälää, keskustaan Kauppakeskus Pekuriin ja Ritaharjuun Ideaparkiin. Minusta nämä myymälät ovat todella tervetullut lisä Oulun kauppoihin ja varsinkin keskustaan, joka todella kaipaa jotain uutta Stockan ja monen muun kadottua katukuvasta. Ensimmäisen kerran ostokset keskustan Hehkuun oli Nyxin huulipuna, Ecotoolsin siveltimiä ja sitten ne ihanat ❤️ It’s skinin kangasnaamiot.

Kangasnaamioita on ihan kiva valikoima eri ihotyypeille ja eri tarpeisiin. Oma ihoni kaipaa kosteutta ja koska ikääkin on, niin hellää hoivaa ja pientä boostia. Itselleni otin kokeiluun Bamboo ja Olive naamiot, Bamboo on enemmän kosteuttava ja Olive taas enemmän hoitava. Hintaa näillä naamioilla on 2,20€/ kpl eli varsin edullinen ja kohtuullinen hinta pienestä luksuksesta ihonhoitoon.
Pakkauksissa on selkeästi kerrottu naamion vaikutuksista ja tietysti käyttöohjeet. Naamio on mukavan jämäkkää kangasta ja sen saa aseteltua napakasti kasvoille. Melkoisen kosteita nämä on, mutta kasvoilta valuvan nesteen, jos niin käy, voi hieroa kaulalle ja dekolteelle. Muutenkin voisi vinkkinä sanoa, että älä missään nimessä heitä haaskiin pakkauksessa olevaa hoitonestettä, vaan hiero se naamion vaikuttaessa kaulalle, dekolteelle, käsiin tai mihin nyt hieman lisähoivaa haluatkin. Itse teen juuri näin ja esimerkiksi Bamboo-naamion nesteellä saa ihan silkkisen pehmeät kädet.Olen ihan totaalisen ihastunut näihin naamioihin ja suosittelen lämpimästi kokeilemaan, vaikkei koreakosmetiikan hehkutus olisi niin sinua tavoittanutkaan. Näillä naamioilla on ainakin helppo kokeilla korealaista kosmetiikan hoitavuutta ja hyvää tekeviä aineita ihollesi. ❤️

4 kommenttia:

 1. Niin minäkin. Ja on tavoittanut. ;) <3
  Meillä täällä maalla ei tosin tuota Hehkua ole.. mutta verkkokauppoja onneksi löytyy. Joka lähtöön.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehkulla on myös nettikauppa 😊 Tavoittaa siis myös syrjäseudutkin. Ja kauppojahan on netti täynnä, niin mikään ei juuri ole nykyään tavoittamattomissa.

   Poista
 2. Ihana kun saimme nuo uudet liikkeet Ouluun ja vieläpä kaksin kappalein. Kiitos naamio vinkistä, pitääkin nuita testata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä on minustakin piristävä lisä tarjontaan. Suosittelen kyllä naamioita. Edullinen kokeilu ja kuitenkin kyseessä hoitavat ja laadukkaat tuotteet.

   Poista