sunnuntai 20. toukokuuta 2018

Kukkasia

Perjantaina illalla oli yksi mukavimmista blogitapahtumista oululaisessa Kukkakauppa Kanervassa. Kanerva löytyy Oulussa Hallituskadulta ja on todella viihtyisä ja monipuolinen kukkakauppa kahdessa kerroksessa. Jo ovella vastaan tullut ihanien kukkien tuoksu huumasi tällaisen kukkaihmisen kokonaan. Kukkien lisäksi liikkeestä löytyy paljon lahjoiksi sopivia sisustusjuttuja ja lahjatavaraa. Siis niiden kaikkien ihanien kukkien lisäksi.Ilta alkoi kukkakaupan ja illassa mukana olleiden oululaisten yritysten Studio PSV:n (valokuvaamo), Somianan (juhlatarvikkeet), JuhlaNekan (juhlapalvelut), Maja decorin (sisustustuotteet) ja Vera-veran (pellavatuotteet) esittelyillä. Koska oli bloggaajista kyse, niin kuvien ottaminen ja liikkeessä kiertely sekä kaiken kauniin ihastelussa vierähti tovi. Meille oli järjestetty todella maistuvat tarjoilut ja erityisen maininnan ansaitsee kyllä alkoholiton tervetuliaismalja, joka oli tehty mango-appelsiini siirapista ja vichystä. Todella raikas kesän juhlia ajatellen.

 

 
Kanervasta löytyy monipuolisesti kukkia ja tilauksesta tehdään sidontaa asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Vitriinissä oli kauniita, valmiita kimppuja ja tietysti ihania leikkokukkia, joista saa haluamansa kimpun. Ihaillen seurasimme kuinka liikkeen omistaja Sari Kuosmanen taiteili upean kimpun ihan hetkessä valmiiksi. Niin helpon näköistä, kun sen osaa.Somiana
Maja decor

Sari tekemässä kimppuaMeille oli järjestetty mys mahdollisuus tehdä itse oman näköisemme kimppu. Pienten alkuvaikeuksien, puhun nyt omistani, jälkeen se oli kyllä mitä ihaninta puuhaa. Olin niin innoissani aikaansaannoksestani ja mikä parasta saimme pakata itsetehdyt ihanuudet mukaan ja niinpä kimppuni ilahduttaa vielä pitkään minua ja perhettäni keittiön pöydällä.

Tästä lähdettiin kimppua tekemään..Ja tässä minun näköinen lopputulos. :)


Kiitos Kukkakauppa Kanervalle ja kaikille illassa mukana olleille tahoille!


Linkit mukana olleiden yritysten sivuille:
Kukkakauppa Kanerva
Somiana
Studio PSV
JuhlaNekka
Maja decor
Vera-Vera2 kommenttia:

 1. TUo oli kyllä niin ihana tapahtuma, lisää tuollaisia.
  Tuo sinun kimppusi on niin upea. En käsitä miten en onnistunut omani kanssa millään muotoa. Mukavaa mutta vaikeaa puuhaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti näitä tulee lisää tämä oli niin kiva ilta.
   Ja kiitos! Tuo kimppuni ei kyllä ole lähelläkään ammattilaisen tekemää, mutta kauniit värit korvaa puuttuvat taidot 😊

   Poista