lauantai 10. lokakuuta 2015

Uusi alku

Tästä se alkaa, blogin kirjoittaminen. Reilun kahden vuoden jälkeen uudelleen. Sisältö tulee taatusti olemaan jotain ihan muuta kuin silloin, tai sitten toisaalta taas ei. On asioita, jotka ovat yhä ennallaan. Minä olen yhä se sama ihminen kuin silloinkin. Ainoastaan treenit on sellainen asia, josta tuskin tulen kirjoittamaan, ainakaan siinä määrin kuin ennen. Ihan vain siitä syystä, ettei niitä enää ole entiseen malliin. Syistä miksi ei, tulen kyllä kirjoittamaan.
Tulen kirjoittamaan myös paljon muustakin. Omia ajatuksiani, mielipiteitä, omasta elämästäni. En tiedä kiinnostaako ne suuremmin ketään, mutta syy miksi kirjoitan on yksinkertaisesti se, että tykkään kirjoittamisesta. Ilmaista itseäni sanoin ja toivon mukaan myös kuvin, kunhan jälleen tulen tutuksi tämän bloggerin kanssa ja saan homman pelittämään myös iPadin kautta. Siinäpä sitä onkin haastetta, mutta yritän parhaani.
Minä siis todella kirjoitan vain omia ajatuksiani. Toivon, että lukiessasi huomioit sen. Voit olla ja luonnollisesti saat olla eri mieltä asioista ja halutessasi esittää omat ajatuksesi kommentoimalla. Toivon myös, että ymmärrät sen etten tahallani tai tarkoituksella halua pahoittaa kenenkään mieltä, loukata tai arvostella. Joten mahdollisesti jättäessäsi kommentin, ethän tee sinäkään niin.

Mutta nyt kun peli on niin sanotusti avattu, lupaan jatkaa kirjoittamista pian uudelleen. Näissä kahdessa menneessä vuodessa on tapahtunut niin paljon.. Jotain näistä menneistäkin tulen kirjoittamaan, sen näkee tai lukee sitten kun sanat alkaa soljua tyhjään blogipohjaan :)

Kiitos sinulle, joka palasit lukemaan ja sinulle, joka tulit vierailulle ensimmäistä kertaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti