maanantai 5. syyskuuta 2016

Uutta kotiin

Viikonloppu toi tosiaan jotain uutta kotiin, mutta nyt ei puhuta sisustuksesta, vaan uudesta perheenjäsenestä. Meille muutti sunnuntaina vajaa kaksivuotias ragdoll- poika Sisu. Sisu tuli kasvattajansa Annukan tuomana kotiinkuljetuksella :) Kyllä minulla onkin ollut ikävä näitä sinisilmäisiä lötköpötköjä, kun omani aikoinaan maailmalle menetin tavalla, josta en nyt tässä halua enempää kertoa. Siitä surusta ja ikävästä ei ole päässyt yli vuosien saatossa.

Melkoisen ihmetyksen Sisu sai Leossa aikaiseksi ja eilinen meni ihan ihmetellessä ja tutustuessa. Nyt nämä pojat nukkuu kumpi missäkin enkä saanut Sisusta kunnon kuviakaan otettua. Niitä varmaan on kyllä luvassa myöhemmin :) Leon kanssa olen pitänyt "kissakoulua" ennen Sisun meille muuttoa jonkun viikon ajan. Leo on oppinut istumaan ja antamaan tassua. Mitä vain, kunhan saa kissankarkkia :) Kissankarkki on kyllä oikeasti ihan lihaisia makupaloja. Hyvä houkutin ja palkinto.. Mutta tiedän ja tiedät varmaan sinäkin sen tunteen, kun palasta suklaata tai salmiakkia tekisi melkein mitä vaan. Minä ainakin tiedän.


Asiasta toiseen.. Eilen illalla oli aivan ihana ilma käydä lenkillä ja tuolla rannassa kävellessä huomasi miten luonto on jo saanut syksyistä väriä. Noita kauniita värejä ilta- aurinko vielä upeasti korosti. Tällaisia iltoja kun saisi vielä lisää. Tänäänkin on kyllä kaunis, aurinkoinen ilma, mutta ei ihan niin lämmin kuin viikonloppuna. Hyvä ilma kuitenkin pyöräillä illan rientoihin kaupunkiin. Vielä pitää pyöräillä ja nauttia siitä, kun säät sen sallii.
6 kommenttia:

 1. Ihanat söpöliinit siellä! Onnea uudesta perheenjäsenestä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Onhan nämä hupaisa kaksikko. Niin erilaisia kissoiksi. Onneksi ovat jo melkoisen sopuisasti yhdessä. Nuoria, leikattuja poikia kumpikin.

   Poista
 2. Voi mitä söpöyksiä teillä. Mies sanoisi nyt että niisk.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Söpöjähän nämä kaverit on, mutta allergiselle ei niin kivoja :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. On kyllä ❤️ Ihania kissapoikia kumpikin. Tuossahan nuo ovat tassutelleet yhdessä koko päivän ihan sopuisasti :)

   Poista