maanantai 26. syyskuuta 2016

Uudessa arjessa

Töiden ja opiskeluiden alettua on arki muuttanut ihan kokonaan muotoaan. Samat viikonpäivät toki edelleenkin eletään, mutta sisältö päivissä on uutta ja erilaista. Neljänä päivänä viikossa olen töissä ja arkipäivistä perjantai on opiskeluja varten. Tai olisi, jos ei kehittelisi jotain muuta ohjelmaa. Viime perjantain istuin kynsikoulutuksessa mallin hommissa jälleen kerran. Mutta en valita, mukava päivä ja kauniit kynnet oli sen väärti.
Lauantaina sitten vähän petrasin ja aloitin lukemaan opiskeluihin liittyvää kirjallisuutta. Sitä onkin jo ihan kivasti jonossa :) Ensimmäinen tehtäväkin on jo tehtynä. Todella mieleistä ja mielenkiintoista on nämä opiskeluun liittyvät jutut. Odotan jo innolla lokakuun lähiopetuspäivää Hämeenlinnassa.
Työmatkat on edelleen päässyt pyöräillen. Sen verran kauniita syyspäiviä on riittänyt, ettei linja-auto ole ollut mikään vaihtoehto edes toistaiseksi. Kyllä nekin sateiset ja kylmät päivät vielä tulee, jolloin kävely pysäkille on riittämiin. Tänä aamuna sain ihailla pyörämatkalla sumuisia maisemia. Täytyy kyllä sanoa, että jos työmatka ei olisi niin kaunista katsottavaa, niin tuskin nauttisin niin paljon polkemisesta. Nyt matka menee kuin huomaamatta. Eihän sitä matkaa oikeastikaan ole kuin reipas neljä kilometriä. Eli ei paljon mitään :) Eilen olin menossa liki koko päivän. Ensin töissä messuilla Avonin messuosastolla ja sitten kyläillen. Oli kyllä kiva päivä messuilla. Avonilta on tullut hankittua kaikkea kivaa ihan itselle käyttöön. Eipä siis ollut ollenkaan hankala viettää päivä messuilla, vaikka en todellakaan ole mikään tyrkky. Päinvastoin. Mutta hyviä tuotteita on ihan kiva edustaa ja olihan päivä kokemuksena taas jotain uutta itselle. Näistä varmaan kirjoittelen ihan oman juttunsa, kunhan saan tuotteita kuvattua. Alkaa olla taas kohta sitä aikaa vuodesta, kun valoisuuden kanssa saa oikeaa hetkeä ja paikkaa kuvata etsiä oikein tosissaan. 


Mitäpä sitä muuta? Ei kai mitään ihmeempiä. Normaalia arkea uudella tavalla. Kotona oleilua silloin kun siihen on aikaa ja aikaa kyllä löytyy edelleen. Blogi on ehkä hieman jäänyt taustalle, kun on mukava viettää aikaa perheen kanssa ja toisaalta taas ne pakolliset kotityöt vie oman aikansa päivästä. Mutta en valita, en todellakaan. Tällaista tavallista arkea töineen, opiskeluineen ja perheen kanssa olen toivonutkin ja sitä nyt saanut ❤️2 kommenttia:

 1. Ihanat noi sun kynnet <3
  Täällä arki muuttui kans aikalailla kun mies vaihtoi työpaikkaa. Saan illat olla autonratissa ja kuskata lapsia harkoista toiseen. Perjantai kun koittaa niin tällä akalla on silmät ihan ristissä ja kaikkensa antanut fiilis.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän nuo muutokset elämässä ottaa aikansa. Ja voimia.
   Kynsistä tykkään itsekin. Kiva kun on geelit taas. On nämä niin helpot :)

   Poista