lauantai 1. lokakuuta 2016

Elämä on laiffii

Nyt ei kuitenkaan puhuta minun elämästäni ja otsikkokin on mitä on. Tuo umpikulunut entisen mäkikotkamme lausahdus ei todellakaan tee kunniaa asialle, josta aion kirjoittaa. Mutta minkäs teet, hömelö huumorintajuni heitti sen tuohon. Entinen urheilijasuuruutemme on nykyisellään, ainakin minusta, hieman säälittävä reppana. Mitä taas ei voi todellakaan sanoa herrasta nimeltä Kenzo Takada. Hän suunnitteli Avonille uuden tuoksun Avon Life, joka tuli myyntiin tällä viikolla. Tästä tuoksusta ajattelin kirjoittaa ja hieman muistakin tuotteista. Eli jos sinua ei kosmetiikka kiinnosta tai koet tällaisen kirjoittelun mainostamisena, turhana, ärsyttävänä.. Tai mitä hyvänsä, niin siirry ystävällisesti takavasemmalle :) Lupaan kirjoitella omia höpinöitäni taas tuonnempana. Tai onhan nämäkin niitä, sillä en hyödy tästä itse millään tavoin eikä kukaan ole pyytänyt minua kirjoittamaan Avonista. Teen sen ihan omien kokemusteni perusteella. Nääähh, tulipa selitettyä. Joten asiaan...


Ilokseni sain Avon Life tuoksun viime viikonloppuna oltuani mukana messuilla Avonin osastolla ja tykästyin kyllä tuoksuun heti. Siinä on jotain tunnistettavaa kenzomaisuutta, mutta sitten toisaalta taas ei. Ei voi ainakaan sanoa sen olevan mikään halvempi kopio jo olemassa olevasta Kenzon tuoksusta, vaan se on uniikki tuoksu. Tuoksua on sekä naisille että miehille ja hieman yllättävästi myös naiset ovat omineet miesten tuoksun itselleen. Mutta miksipä ei, jos se miellyttää itseä enemmän. Miesten tuoksua en ole kovin perusteellisesti päässyt nuuhkimaan, joten en valitettavasti osaa kertoa siitä tarkemmin. 
Naisten tuoksu on hyvin kukkainen, parfyymivahvuinen, mielestäni aikuisen naisen tuoksu. Tuoksussa on kukkaisuutta, joka lämpenee ihanasti tuoksun pohjasävyihin iholla ollessaan. Itselläni ajatus tuoksussa olevasta orvokista sai ensin hitusen negatiiviset fiilikset aikaiseksi. Sen verran syvään on jysähtänyt muistot lapsuuden orvokkituoksusta. Jokin violetti tuoksu orvokista, joka tyrmäsi täysin ja sai melkein vedet valumaan silmistä. Huh. Yök. Mutta tässä Avon Life tuoksussa orvokki on jotain ihan muuta. Se on kukkaista ja naisellista eikä millään tavalla hyökkää tuoksusta "silmille". Orvokki saa seuraa kurjenmiekasta ja lumpeen kukista. Lainaan tähän Nonnulan Jonnan esittelyn tuoksusta ja sisällöstä, blogiin pääset tästä. Itse osaan enemmän kirjoittaa fiiliksistä kuin purkaa tuoksua nuotti nuotilta :) Mutta niistä fiiliksistä. Tuoksu on kaikessa kukkaisuudessaan todella naisellinen ja itse tykkään ehkä enemmän alkutuoksun mentyä siitä, miten tuoksu pehmenee iholla. Se on enemmän minua, sellainen lempeä pehmeys ja lämpö, jota tuoksun eläessä iholla löytyy. Ihan ehdottomasti tästä tulee yksi syksyn lempituoksuista. Ehkä tässä voisi olla tuoksu sinullekin... Ja pullo!! Miten meinasin unohtaa kirjoittaa siitä. Sen suunnittelussa on myös Kenzo Takadan käsialaa ja pullon todella kaunis korkki kuvaa orvokkia ja tuoksun kukkaisuutta, elämäniloa. Olen aivan ihastunut juuri tuohon pullon korkkiin, se on niin kaunis ❤️Muista Avonin tuotteista uusia lemppareita on löytynyt uudistuneiden (pakkaukset) hiustuotteiden joukosta. Varsinkiin tuuheuttavan Volume- sarjan hiuksiin jätettävä suihke on minun liruhiuksilleni ihan huippu. Samasta sarjasta minulla on käytössä myös shampoo&hoitis. Ei missään nimessä huonoja nekään, mutta suihkeelle liputan ihan täysillä!! :) 


Huulipunissa tilasin viimein kokeiluun mattahuulipunan ja värisävyssä menin sitten reippaasti ns. turvasävyjen ulkopuolelle ja tilasin ihanan, syvän viininpunaisen sävyn Berry blast. Ihan huippu sävy syksyyn ja mikä parasta, tämä puna ei kuivata huulia, vaan pysyy huulilla todella hyvin. Hieman vaihtelua kaiken glitterin ja kiillon sijaan. Toki niitäkin tulee käytettyä.Ja sitten on vielä tämä.. Uusin tuoksu vartalosuihkeisiin. Aivan ihana!!


Hoksasin tuossa, että blogini paluusta tauon jälkeen alkaa olla kohta vuosi. Pitänee kehitellä jotain kivaa sen kunniaksi teille lukijoille. Miten olisi jokin kiva arvonta?? :)

Avonin ajankohtaisen kuvaston löydät täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti