torstai 27. lokakuuta 2016

Tehdään taikoja

Juu, ei liity Halloweeniin tai mihinkään muuhunkaan sellaiseen tämä juttu. Nyt tehdään taikoja meikkijutuilla. Tai ei ne nyt niin taikojakaan ole, mutta minulle tuotteina ihan uusia, joiden käyttöä alan kokeilemaan ja opettelemaan. Minä, joka olen niin laiska meikkaajana ja ihan amatööritasoa. Olen tosin viime aikoina petrannut tässä asiassa huimasti ja saan aamuisin ennen töihin lähtöä laitettua kevyen ja nopean meikin. Sen verran tästä on tullut jo rutiinia, että viikonloppuna ilman meikkiä ollessa olo tuntuu hiukan alastomalta :)Tilasin Avonilta uutuutena tulleen valkoisen puuterin eli viimeistelypuuterin kiinnittämään meikin päivän ajaksi. Lisäksi kiinnitykseen tilasin suihkeen, jota voi käyttää myös meikinteossa ikään kuin pohjustajana. Suihkeesta olen kuullut pelkkää positiivista, joten iltameikkiin sitä ehdottomasti kokeilen. Aina silloin kun yöelämään lähden. Eli noin kerran vuodessa :) Silloin on syytä sutia piiloon myös tummat silmänaluset. Tai ehkä se tulee vielä enemmän tarpeeseen riekkumista seuraavana päivänä :)
Järjestys näköjään meni tässä "meikinteossa" ihan väärin, koska pohja jäi viimeistelyn jälkeen. Tilasin kokeiluun myös uuden meikkipuuterin, koska nopea ja helppo on sanat mistä minä tykkään meikatessa. Ainakin aamuisin. Meikkipuuterit on ollut jo ikuisuuksia ihan vakiokamaa meikeissäni ja olen kokeillut jos ja vaikka minkä merkkistä. Laaduissa on ollut huikeita eroja. Ehkä suurin pettymys on ollut Chanelin meikkipuuteri. Tällä hetkellä käytössä on ollut Rimmelin meikkipuuteri. Ihan huippu hinta- laatusuhde, mutta ilomielin annan mahdollisuuden myös Avonin uutukaiselle meikkipuuterille.Sitten eilisestä paketista löytyi myös jo jokin aika sitten tilattu, mutta jälkitoimtitukseen jäänyt Smoky grey- luomivärinelikko. Tätähän en olisi ehkä tarvinnut laisinkaan, koska aamun nopeat sutaisut ei luomivärejä ole sisältänyt. Mutta ne värit, ne harmaat ❤️ En voinut vastustaa. Eli käyttöön vaan, laiskimus (minä itse siis)!!


Paketissa oli myös hiusjuttuja, hoitista ja tehohoitoa. Tehohoitoa tuli myös Avon- illan lahjana, joten vähäksi aikaa riittää hiuksille hemmottelua. Lisäksi tilasin intiimipesuainetta. Ihan jokaisella naisella pitäisi sitä olla, koska suihkusaippuat yms on ihan liian voimakkaita herkille limakalvoille. Hyvä neuvo tulevalta seksuaalineuvojalta :)


Tänään kävin pitkästä aikaa ihan asiakkaana huollattamassa kynnet enkä ollut kynsimallin hommissa. Kynsiin(kin) sain harmaata, joka taittaa kauniisti pinkkiin. Ihan loistava väri. Jotenkin näihin kynsiin on vuosien mittaan niin koukuttunut, että huolimatta omatunnon syyttävästä sävelestä, tuhlasin itseeni huollon verran rahaa. Ehkä ääni pikkuhiljaa siitä hiljenee.. :)


Hiljentymisestä on ihana nauttia pimeinä iltoina kynttilänvalossa. Miten kaunis ja rauhoittava onkaan kynttilöiden lempeä ja pehmeä valo. Ihan piakkoin on sisustuksessakin ne oikean väriset kynttilät, kun saan nuo kesäisemmät värit ihan näinä hetkinä poltettua loppuun. Sitten syksyisempää. Vai olisiko kohta vuoro jo jouluisempien värien?? :)4 kommenttia:

 1. Kauniit kynnet! Avonin tuotteita ei olekaan juuri tullut kokeiltua, milelenkiintoisia tuotteita. Mielelläni kuulisin jossain vaiheessa muös käyttökokemuksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tykkään itsekin kynsistä. Oli ihan uusi tekijä minulle.
   Tuotteet tosiaan sain eilen, joten testaamaan en ole vielä ehtinyt. Käyttökokemuksia tosiaan voisin laittaa myöhemmin. Ajattelin vain esitellä tuotteet heti tuoreeltaan, kun osa juuri tullut myyntiin. Suihke ollut jo pidempään. Yleensä laatu on hyvä, mutta käytössä se aina selviää.

   Poista
 2. Kivat kynnet! Avonia ei oo tullut käytettyä, kun itse ole Oriflamen edustaja. Mukavaa loppuviikkoa Sanna 💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kynnet on kyllä kivat minustakin.
   Itselle on sekä Oriflame etää Avon tuttuja. Kummaltakin olen tuotteita tilannut ja on tälläkin hetkellä käytössä. Olen vain vähän kehno myymään ja tyrkyttämiseen minusta ei ole laisinkaan. Lähinnä tulee itselle tilattua. Toki otan tilauksia muiltakin, jos niitä tulee. Hyviä tuotteita on molemmilla merkeillä.
   Mukavaa viikonloppua sinullekin!! Taidetaan sunnuntaina nähdäkin ❤️

   Poista