maanantai 10. lokakuuta 2016

Onnea 1-vuotiaalle!!

Siitä on tänään tasan yksi vuosi, kun kaivoin blogini naftaliinista ja aloin uudelleen kirjoittelemaan. Vuosi on hujahtanut niin nopeaa, kuten vuosilla nykyään tuntuu olevan tapana.
Paljon on vuodessa tapahtunut täällä blogissa ja sen ulkopuolella. Varsinkin siellä blogin ulkopuolella. Ihan kaikesta ei ehdi eikä haluakaan kirjoittaa, mutta on paljon sellaista mistä olisi halunnut kirjoittaa, mutta aikaa ja mahdollisuutta ei ole juuri siinä hetkessä ollut ja asia on ikään kuin vanhennut ajan kuluessa.

Olen kirjoittanut paljon, ainakin omalla mittapuulla mitattuna, myös henkilökohtaisimmista asioista. Kuten työ, opiskelu ja terveysasiat. On kuitenkin asioita, joita jätän tietoisesti blogin ulkopuolelle. Niitä on esimerkiksi parisuhde. Kuten sanakin jo kertoo, niin kyse on kahdesta ihmisestä ja jos toisen toive on jättäytyä blogin ulkopuolelle, niin hänen toivettaan kunnioitan. Kaikesta mistä kirjoitan, niin kirjoitan omalla tyylilläni. Rehellisesti ja avoimesti, tiettyyn rajaan saakka :) Ajatukseni blogista ei ole oikeastaan muuttunut paljonkaan tämän vuoden aikana. En tavoittele mitään suurta, en yritäkään olla täydellinen tai jotain sellaista, mitä en "oikeassakin" elämässä ole. Toivon, että se riittää lukijana sinullekin. Että viihdyt blogini parissa juuri siitä syystä, että se on tällainen.
En tarkoita tällä, ettei asioita voisi tehdä paremmin, mutta silloinkin on tunnistettava oma tyyli ja oma persoona blogistaan. Ei kopioida muita tai tehdä jotain sellaista, mitä tekee vain miellyttääkseen muita. Tällainen minä olen ja tällainen on minun blogini :)

Onnea siis 1-vuotiaalle uudesti syntyneelle blogilleni. Ihan alusta asti laskien vuosia olisi oikeasti kai kolme tai neljä, ehkä jopa viisi. Kuka näitä enää muistaa :)

Pysythän mukana jatkossakin!! Olet minulle tärkeä ❤️
4 kommenttia:

 1. Paljon onnea 😘 Kiva, kun aloitit uudelleen 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista!! 😍 Vuosi on ollut kiva ja bloggaaminen on tuonut mukanaan mukavia juttuja ja ennen kaikkea mukavia ihmisiä elämääni ❤️

   Poista
 2. Paljon onnea 💕

  Mulla vähän sama vika, että aika menee joidenkin postausideoiden ohi. Saatan jäädä hiomaan tekstiä mielessäni liikaa ja niin se ajankohtaisuus sitten meni. Ja jos jostain aiheesta on toisessa blogissa (tai blogeissa) juuri kirjoitettu, en jalua vaikuttaa matkijalta, joten teksti joutaa roskikseen.

  Mutta kirjoitellaan me yhä mistä halutaan ja silloin kuin meitä huvittaa 😊

  Aurinkoa syyspäiviisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista! 😊
   Se on juuri noin kuten kirjoitit. Joskys tosiaan käy niin, että ajatus jostain aiheesta löytyykin jo toisesta blogista.
   Mutta toisaalta, mikä itsestä tuntuu tärkeältä, niin siitä kirjoitetaan. Muuten olisi täälläkin melkoisen hiljaista :)

   Poista