sunnuntai 20. marraskuuta 2016

Harmauden katkaisuhoitoa

Niin paljon kun minä harmaasta tykkäänkin, niin nämä marraskuun harmaat ja pimeät päivät tuntuu ihan vyöryvän päälle. Jotain piristystä kaipaa ja vielä kun hetken pitää itseä kaikesta jouluhössötyksestä hillitä, niin piti keksiä jotain muuta. Niinpä löysin tieni suoravärien ihmeelliseen maailmaan. Ja sieltä jo takaisin sävyttäviin hoitoaineisiin. Tuttuja juttuja jo nämä :)



Nyt tietysti puhun, tai kirjoitan, hiuksista. Minulla kun värjääminen hapeteväreillä on taaksejäänyttä elämää, niin onneksi se ei tarkoita ettei jotain väriä voisi vielä päähänsä laittaa. Jo todella, todella pitkään olen haaveksinut sävyttäväni vielä jäljellä olevat vaalennetut latvat jollain hieman räväkämmällä värillä. Tuohon oman väriseen tyveen, kun väri ei juurikaan tartu. Vähän, jos ollenkaan. Niinpä yhden työpäivän jälkeen käväisin Sokoksen kampaamopuolella kysymässä neuvoja ja päädyin lopulta kampaajan suosituksesta ottamaan vaaleanpunaisen suoravärin Kc color mask painteista. Väri oli hiuksissa melkoisen huomaamaton, todellakin vaaleanpunainen. Minä kun olin jo Sokoksella tarttumassa siihen kirkkaimman punaiseen :) Eli enemmän, lisää, räväkämpää..


Muutaman päivän päästä käväisin Sokoksella uudelleen ja nappasin mukaan Biozellin sävyttävän hoitiksen sävyssä Raspberry. Sävyttäväksi hoitikseksi tässä on pigmenttiä TODELLA runsaasti. Niinpä laimensin sävyä ensimmäisellä kerralla normaalilla hoitiksella. Siltikin sain hiuksiin väriä ja ihan oikeaa pinkkiä. Ajattelin kyllä rohkeasti kokeilla Raspberryä ihan siltään hiuksiin. Lopputulos on sitten joko aivan ihana tai sellainen vähempikin olisi riittänyt :) Vähän kuin Costa rica- kahvimainos aikoinaan. Vahvaa vähemmälläkin :)


Hiusten väri jakaa varmasti mielipiteitä. Itsekin kävin itseni (ja kampaajan) kanssa sellaisen ikäkriisi- keskustelun, mutta kampaajan mielestä tämä ei todellakaan ole mikään ikäkysymys. Ja pähkäiltyäni kuukausia samaa asiaa, niin ei se ole sitä minustakaan. Mitä sitten on hiukset onkin jotain muuta mitä ne olisi luonnostaan? Ei se ole niin vakavaa, ne on vain hiukset. Maailmassa on niin paljon vakavampiakin asioita murehdittavaksi. Tämä on siis minun mielipiteeni. Joku toinen voi pitää ajatustakin ihan naurettavana, lapsellisena tai teinimeininkinä, kuten instagramin kommenteissa jo lukikin. Mutta jos itse tykkää, niin onko sillä niin merkitystä mitä joku toinen ajattelee. Ja tämä ihan kaikissa ulkonäköön ja tyyliin koskevissa asioissa.


Eli nyt hulluttelen tämän värisenä. Onneksi väri ei ole päässä ikuisesti, jos ihan oikeasti alkaa kaduttamaan. Tai jos haluaakin vaihtaa väriä. Vaikka turkoosiin tai violettiin. Kukapa sitä tietää :)


2 kommenttia:

 1. Pirteä tuli! Blondina sulla on hyvä laittaa väriä. Mun hiuksissa taas ei näy mikään...Ei siis vaihtoehtoja. Mukavaa alkavaa viikkoa ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noihin blondeihin latvoihin vielä onneksi saa jotain väriä. Oma hius ei nappaa oikein mitään.
   Sinulla on niin kauniit, tummat hiukset ettei ne mitään ihmeitä kaipaakaan.
   Mukavaa viikkoa sinullekin! ❤️

   Poista