lauantai 12. marraskuuta 2016

Rakastavaa kotia etsivät...

...Suloiset tontut.

Kävin jokin aika sitten Oulun Ideaparkissa ja siellä en vain voi ohittaa Finnmarin myymälää. Nyt jouluisessa ilmeessä liike on niin suloinen ja kutsuva, että olisin voinut kierrellä siellä vaikka ja kuinka kauan. Valitettavasti aika ei antanut myöten ja ohimennen nappasin muutaman kuvan suloisista tontuista. Siellä ne tuntuivat odottavan uutta kotiaan, johon pääsisivät tuomaan jouluista tunnelmaa. Ehkä vielä on hieman aikaista tontuille, mutta liike on täynnä kaikkea muutakin ihanaa.


  

Niinpä palasin eilen liikkeeseen, ihan luvan kanssa kuvaamaan ja ihastelemaan. Finnmarin valikoimaan kuuluvat kausituotteet, kynttilät, servetit, sisustustuotteet... Valikoima on todella laaja ja tästä syystä keskityin itse tällä kertaa niihin kausituotteisiin eli jouluun. Mahdoton määrä kaikkea ihanaa. Punaista, kultaa, valkoista, perinteistä, modernimpaa.. Blingiä enemmän ja vähemmän ja niin paljon eri materiaaleja. Tuntuu, että valikoimaa on liki mahdoton lähteä sanoin kuvailemaan, se pitää nähdä :)


Liikkeessä on ihania lahjajuttuja tarjolla. Valmiiksi sommiteltuja kauniita paketteja, jotka ovat kiireisen lahjaostajan pelastus. Paketteja myös tehdään pyynnöstä haluamastasi tuotteista ja tuotteet paketoidaan kauniisti. Ja mikäpä kieltää ostamasta ihanuuksia myös itselle. Esimerkiksi kynttilöissä ja serveteissä löytyy kiva valikoima eri tyylisiin kattauksiin, juhlaan taikka arkeen.Laitan tähän linkin Finnmarin nettisivuille. Sivuilta löytyy tietoa yrityksestä, tuotteista, myymälöistä ja linkki verkkokauppaan. Kyseessähän on suomalainen perheyritys, joka on perustettu jo vuonna 1972. Finnmarin kynttilät valmistetaan omassa tehtaassa.

Tässä näitä kuvia Oulun Ideaparkin myymälästä. Liike näyttää erilaiselta joka kerralla käydessä, joten jos näet kuvissa jotain mihin ihastut, niin kiirehdi myymälään. Ettet vain jää ilman..

Kiitos Finnmarin Oulun liikkeeseen mahdollisuudesta kuvailla näitä ihanuuksia!!
Tämä ei ole yhteistyöpostaus, vaan silkkaa ihastumista :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti