sunnuntai 13. marraskuuta 2016

Minun kuppini teetäMiten se joskus meneekin vähän toisin kuin on ajatellut? Tällä kertaa kai voi sanoa, että lopputulema oli varsin positiivinen, mutta tarkoitus oli aivan toinen. Torstaina töistä lähtiessä oli tarkoitus vain pikaisesti piipahtaa työpaikan lähellä olevassa kauppakeskus Valkeassa ja siellä erityisesti Sokoksella, koska -20% liki kaikesta. Se mitä hain tulee ehkä näkymään ihan omassa jutussaan, nyt mennään niille sivupoluille, joille onnistuneesti itseni eksytin :)

Tästä lisää, jos rohkeus riittää :)

Tiedättehän "tiikerikaupan", Tigerin tai virallisesti nykyään Flying Tiger Copenhagenin? Se kiva kauppa täynnä tavaroita, joita et tiennyt tarvitsevasi ja et ehkä oikeasti tarvitsekaan, mutta kun niin "kiva ja halpa hinta". Tällä reseptillä tulin ostaneeksi itselleni teekupin ja teepusseille jouluisemman purkin. Niin minä, joka pörrää niin sanotusti kahvin voimalla. Mutta kun.. Aika kiva teekuppi kolmen euron hintaan ja peltipurkki kahdella eurolla. Peltipurkki on nyt täytetty Karhuherra Paddingtonin teesekoituksella. Koska suloinen ja mango.


Niin ja ei pidä unohtaa sitä pinkkiä glitterlaatikkoa :) Sen verran täytyy puolustella, että tälle löytyi heti käyttöä ja tuli tarpeeseen. Sitä en tiedä mihin tarvisin sitä ihanaa harmaata (!!) ja vihreitä joulukuusen mallisia. Tai isoa kultaista.. Nämä on onneksi vielä kaupassa.Ihan noin varoituksen sanana muillekin, älkää menkö tiikerikauppaan "ihan vaan katselemaan" :)

6 kommenttia:

 1. Ihana kupponen! Mä oon just haaveillut ihka omasta joulukupista! Pitääkö lähteä Tigeriin 😄 Ihanaa alkavaa viikkoa💕

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä mukia ei enää ollut kaupassa ja muutkin melko vähänä. Pidähän kiirettä! :)
   Mukavaa viikkoa sinullekin! 💕

   Poista
 2. Toi Tiger on aivan loistokauppa, siellä on vaikka mitä ja ihanan edullista. Mulla vissiin kone oikkuaa kun kaikki laittamasi kuvat eivät näy :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuva-asiaa tutkitaan parhaillaan. Paraskin nörtti eli minä asialla :) Minulle ne näkyy ihan ok.
   Joo, ei passaa tiikerikauppaan mennä aikaa kuluttamaan. Menee samalla eurojakin.

   Poista
 3. Tigeristä on todella vaikea lähteä ulos ostamatta mitään! :D Ihania hankintoja olet tehnyt. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin todella on!!
   Teemuki pääsi jo käyttöön ja kyllä iltatee maistukin hyvälle. Ihan joulufiilis :)

   Poista