torstai 28. kesäkuuta 2018

Kaikkea ihanaa!

Sain itselleni juuri juhannuksen alla paketillisen kaikkea ihanaa. Kyseessä on (jälleen kerran) arvontavoitto, joka tuli minulle ihanan ja ajattelevaisen ystäväni Erikan kautta. Osallistuin itse jo jokin aika sitten Elevenin instassa olleeseen #elevengoesbridal kilpailuun, jossa palkintona oli huikea määrä kosmetiikkaa morsiamen tärkeää päivää varten. Kävin ennen oman kilpailuvastauksen kirjoittamista itseni kanssa moraalisen keskustelun, onko oikein osallistua, kun hääpäivä on päättämättä ja onko minulla oikeus niin suureen palkintoon, tarvitseeko joku toinen sitä enemmän kuin minä ja mitä kaikkea siinä ehtikään olla ennen kilpailuvastauksen kirjoittamista. Päätin lopulta, että minulla on oikeus ja että tilanteeni on sellainen, että voitosta olisi ihan valtava apu. Voitto ei lopulta tullut suoraan minulle vaan Erikalle, joka täysin pyyteettömästi kirjoitti kilpailuun oman vastauksensa minun puolestani. Tämä oli minusta niin sydämellisesti tehty, että olin liikuttuut ihan kyyneliin saakka kuultuani Erikalta, että voitto tuli ja saan palkinnon itselleni.❤️ Olen edelleen ihan pökerryksissä tästä kaikesta. Ymmärrätte kyllä miksi..😊
Esittelin tässä postauksessa ainakin kuvien avulla mitä kaikkea paketista löytyi. Kuvista puuttuu pari tuotetta, jotka Erika valitsi täysin oikeutetusti itselleen. Olisin antanut enemmänkin.. Minulla oli hieman suuremmat suunnitelmat tämän postauksen suhteen, mutta olen ollut monestakin syystä hieman mieli maassa viime päivinä, niin kirjoitan sen minkä jaksan.

Morsiamen kaunistautumiseen oli paketissa kaikkea ihonhoidosta meikkeihin, hiuksia unohtamatta. Minulle tietysti ylimääräisiä sydämen lyöntejä sai aikaan paketin huulituotteet. Varsinkin YSL:n Rouge Volupte shine sävyssä 44 Nude Lavalliere on aivan ihana sekä sävynsä että kauniin hylsynsä puolesta. Lumenen nestemäinen mattahuulipuna ihanassa nude sävyssä 5 Roosa on aivan ihana ja sitä täydentää Lumene Nordic chic Soft Touch lipliner sävyssä 4.


Kasvoille meikkituotteissa on ihania korostustuotteita ja poskipuna. The Balmin Balm Beach Long wearing blush sävyssä Warm It Up on ihan huippu. Samoin ihastuin Lumenen Nordic Nude Illuminating Paletteen, kaikki kolme sävyä niin kauniita. Bare Mineralsin Invisible Glow powder highlighter sävyssä Fair to light on sitten taas silkkaa rakkautta.
Kasvoille on paketissa muita aivan ihastuttavia tuotteita pohjustuksesta Clarins Instant Smooth primerista Skindinavian The Makeup Finishing spray Bridaliin. Filorgalta on ihonhoitoon tarkoitettavia tuotteita, joihin minun itsenikin täytyy tutustua paremmin. Tiedot löytyy kyllä Elevenin sivuilta. Osan kaikista tuotteista jätän odottamaan sitä Tärkeää Päivää, mutta osan otan käyttöön jo nyt aiemmin. Meikissä varsinkin täytyy tuote niin sanotusti ajaa sisään, ettei tule ikäviä yllätysiä sitten h-hetkellä. Hyvin suurella todennäköisyydellä kun meikkaan itse tai ainakin meikki tehdään minun omilla tuotteillani.

Jatketaanpas sitten tuotteista. Silmämeikkiin on Sensai jo legendaarinen Mascara 38C (volumising), tämä jää pakettiin odottamaan tulevaa päivää. Mutta käyttöön ja kokeiluun päätyy kyllä jo aikaisemmin The Balmin Appetit luomiväripaletti. Aivan IHANA!!😍 Paris Berlin L´Ombre Glacee luomivärinapin sävy 12 on puolestaan ihan täydellinen ruusukulta. Näillä täytyy alkaa harjoittelemaan ja kokeilemaan erilaisia tyylejä hyvissä ajoin. Kynsille on Essien Gel duo, tässäkin kaunis nudelakka sävyssä 20 spool me over ja geelipäällyslakka.
Ja sitten. Se Ihana!!❤️ Hugo Bossin The Scent for her edt 50ml. Tuoksurakkautta ensi nuuhkaisulla ja mikä parasta, tämä ei ärsyttänyt tällaista tuoksuherkkistä millään tavoin. Tätä olen siis jo testannut, mutta tulen käyttämään varmasti ennen hääpäivää todella säästeliäästi, sillä tästä haluan saada ikimuistoisen tuoksumuiston.


Hiuksille on paketissa Maria Nilan tuotteita ja näitä olen jo pitkään halunnut kokeilla. Kiva, että pääsen nyt senkin tekemään. Kampaustakin kun pitää alkaa mettimään ja suunnittelemaan hyvissä ajoin. Toivottavasti tähän saan edes pientä apua, sillä hiusten kanssa olen aivan onneton.


Siinäpä osa tuotteista lyhyesti esiteltynä. Jos kuvissa näkyy jokin sinua kiinnostava tuote, niin kysy tuotteesta minulta kommenteissa tai etsi nimellä (jos näkyy kunnolla) Elevenin sivuilta. (klikkaa alta)

Eleven.fi

Kiitos vielä kerran Erika ja Eleven!!❤️❤️
2 kommenttia:

  1. Ai vitsit mikä palkinto, kyllä meni ihan oikeaan osoitteeseen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin! Olen ihan fiiliksissä näistä. ❤️ Kaikkea niin ihanaa.

      Poista