sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Hyvää Itsenäisyyspäivää

On ollut kyllä todella mukava ja rento viikonloppu. Viikonloppu on mennyt juhlien merkeissä. Eilen pienesti juhlistettiin syntymäpäivääni ihan perhepiirissä. Tein tarjolle omaa lemppariani juustokakkua ja tyttäreni oli tehnyt todella hyvää pitsaa. Siihen päälle kun vielä lahjaksi saamani karkit ja skumppa, niin sanotaanko, että on tankkaus kohdillaan :)  Rento päivä, johon kuului yksi ilotulitus, saunomista ja illalla leffan katsomista. Leffa tosin jäi hiukan kesken. Uni mokoma voitti merirosvot :)
Juustokakusta tein tällä kertaa mango-valkosuklaaversion. Ohje on niin helppo ja mahdollisuudet muunteluun ihan omasta mielikuvituksesta kiinni. Aika monenlaista makua olenkin kakusta vuosien varrella tehnyt, mutta mango lienee se suosituin. Seuraavan kerran kakkua voisi tehdä jouluksi, vaikka hieman jouluisempaa versiota. Jospa sitten ehtisi kakkua myös kuvaamaan. Nyt on enää eiliseltä jämät jääkaapissa :)

Tänään päivä on mennyt ja menee ihan kotosalla. Kyllä itsenäisyyspäivä aina herättää ajatuksia ja tavallaan herkistääkin. Onhan molemmat pappani olleet sodassa ja puolustaneet jo silloin itsenäistä Suomea säilyttämään itsenäisyytensä. Ja niin moni muu, jolle voi olla paljosta kiitollinen. <3
Illalla täytyy sitten katsoa tietysti linnanjuhlat. Ihailla ja vähän kauhistellakin naisten iltapukuvalintoja ja ylipäätään katsoa sitä, ketä juhliin on kutsuttu. Unohtamatta myöskään juhlan todellista merkitystä ja arvokkuutta.

Hyvää Itsenäisyyspäivää sinullekin!
2 kommenttia:

 1. Onnea vielä eilisestä synttäristä! Sulla oli ihana päivä <3 Tuo kuva on tosi kaunis! Mukavaa iltaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista! :) Oli kyllä todella mukava päivä, vaikka ihan pienesti harmitti ne väliin jääneet bloggareiden pikkujoulut.
   Mukavaa loppuiltaa sinullekin ja alkavaa viikkoa <3

   Poista