sunnuntai 27. joulukuuta 2015

Joulun tunnelmia

Joulunpyhät alkaa olla ja onkin, jo takana päin. Melkoisesta joulustressistä, ihan turhasta sellaisesta, kehkeytyikin mitä mukavin ja ikimuistoisin joulu. Nyt on vähän haikea mieli, kun kaikki on ohitse joulunvieton osalta, mutta mukavia päiviä ihan varmasti edessäpäin. Uusi vuosi, koululaisten loma, loppiainen.. Ja ei suinkaan vähäisempänä, ihan tavallinen arki.

Koti on meillä vielä jouluisessa tunnelmassa ja saa olla varmaan ihan loppiaiseen saakka. Koristeet yms. laitettiin tuomaan jouluntunnelmaa vasta juuri ennen pyhiä, niin niistä jaksaa vielä nauttia. Tuohan ne kivasti lämpöä ja kodikkuutta sisustukseen, joka aikanaan vaihtuu taas siihen arkisempaan kuosiin. Sitten jo ihan mieluusti, mutta nyt on hyvä näin. Joulukuusen eli sen meidän pulloharjan jouduimme valitettavasti jo eilen purkamaan, kun Leo-kissa äityi sen kanssa aina öiseen aikaan vähän liiaksi touhuamaan. Kerkesipä kaataakin kuusen pari kertaa :) Vähän rauhallisempien yöunien toiveissa kuusi sai sitten lähteä. Yritetään sitten ensi jouluna uudelleen :)

Joulua vietimme omassa kodissa ja kotikodissani, jossa oli myös veljeni perhe viettämässä joulua. Sehän se joulussa parasta onkin, yhdessäoleminen rakkaitten kanssa. Sen kun muistaisi silloin, kun joulua laittaa ja yrittää muistaa ostaa, laittaa, leipoa kaiken muka niin tarpeellisen. Ei ne tavarat, eikä edes ne ruoat ole tärkeintä. Tuo olisi ollut ihan kiva muistaa aatonaattona, kun teimme sellaisen "kivan" kauppakierroksen metsästäen sopivaa kalkkunaa paistettavaksi :) No lopulta kalkkuna löytyi ja kaikki tarpeellinen muutenkin.
Joululahjat oli tänä vuonna mieluisia, kuten aina. Sain mm. Iittalan Taika-astioita ja Kastehelmi-tuikkukuppeja, yllättäen harmaana :) Ja paljon muuta niin mieluisaa ja ajatuksella laitettua <3

Tässä jouluisia kuvia muistona tästä joulusta. Paljon kauniita muistoja jää kuvien ulkopuolelle ja osa kuvaamattakin, kun halusi keskittyä siihen olennaiseen. Läsnäoloon, tunnelmaan ja mukaviin hetkiin.

2 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia ja tunnelmia! Sehän se on joulussa tärkeintä tuo yhdessä oleminen rakkaimpien kanssa, sen kun aina muistaisi. Kivaa loppu vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on, että rakkaiden seuraa ei mikään korvaa.
   Kivaa loppuvuotta sinullekin ja onnea tulevalle vuodelle!

   Poista