maanantai 11. huhtikuuta 2016

Hyvän Tuulen Sisustuskutsut

Järjestin eilen kotonani Hyvän Tuulen Sisustuskutsut, joiden sisustustuotteet tulee Hyvän Tuulen Puodin valikoimasta. Kutsujen esittelijänä toimi Minna Keskikallio, jonka toimialuetta tämä Oulun seutu on. Valitettavasti kutsujen osallistuja määrä jäi aika pieneksi, mutta mukavaa oli. Minusta on kiva saada vieraita ja laittaa kutsuja, joten en raaskinut kutsuja kokonaan peruakaan, vaikka esittelijälle isompi osallistujamäärä olisi varmasti mieluisampi. Toki olisi ollut minullekin :)

Valikoimaan kuuluu sisustustavaraa ja muita kodin juttuja laidasta laitaan. Ihan huonekaluista koriste-esineisiin. Kutsuilla voi tilata esittelijän mukanaan tuomista kuvastoista ja koko Hyvän Tuulen Puodin nettikaupan valikoimasta. Esimerkiksi GreenGaten astioista on kattava valikoima nettikaupassa. Niin laaja valikoima on kaikkea, että meinasi ihan tulla valinnan vaikeus :) Tilauksen sain kyllä lopulta aikaiseksi ja siihen mitä tilasin, taidan palata ihan omassa kirjoituksessa. Jotain pientä, kun se muuttokin painaa kohta päälle, niin budjetti oli hiukan rajallinen. Muutenkin tuntuu, että sisustusinnostus on tällä hetkellä vähän joko tai. Tähän nykyiseen ei viitsi panostaa enää ollenkaan ja uuteen kotiin taas on hankintoja tehtynä. Niistäkin lisää tuonnempana.

Kuvassa esittelijä Minna

Kutsujen pitäminen oli kyllä ihan kiva kokemus ja voisin harkita pitäväni ne uudelleenkin. Kiva saada tavaroita ihan konkreettisesti koskettavaksi ja katsottavaksi ihan vain pelkän nettikaupan selaamisen sijaan. Ja Minna kyllä laittoi kaiken nätisti esille. Kiva etu kaikille kutsuilla tilausta tehneille on, että jatkossakin Minnan kautta tilatessa saa edulliset kolmen euron postikulut tilauksen koosta riippumatta. Tulen varmaan hyödyntämään tätä etua uudelleen :)
Jos sinusta tuntuu, että voisit itsekin kutsut (Oulun alueella) pitää, niin otapa Minnaan rohkeasti yhteyttä :) Laitan tähän linkin Minnan facesivulle ja Hyvän Tuulen Puodin nettisivuille.

                                               Kutsujen kahvipöytää laittamassa..Ihanuuksia esillä..Kiva idea kotiin, "puhelinparkki" 
Voin lämpimästi suositella noita Methodin pesuaineita. Luontoystävällisiä, myrkyttömiä ja hyväntuoksuisia sekä tehokkaita. 


6 kommenttia:

 1. Voi mitä kaikkea ihanaa siellä onkaan ollut tarjolla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin? Ja kuvissa vain pieni osa koko valikoimasta, mikä on kutsuilla/nettikaupasta tilattavissa :)

   Poista
 2. ONpa ihania juttuja.
  Itse rakastan järjestää kutsuja, saa hyvän syyn leipoa ja keitellä kaffet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihania juttuja oli ihan liikaakin :) Kutsuja on kyllä kiva järjestää. Siksi voisikin ottaa uusiksi.

   Poista
 3. Voi että, enpä ois voinut teillä käydä ilman tilaamista...Green gatellakin on kaikkea ihanaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän se noiden ihanuuksien keskellä vähän vaikeaa on olla sortumatta :) GreenGaten tuotteet on kyllä ihania. Pitkään vei kyllä ihastua tosissaan.

   Poista