keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

Kun ei huvita sisustaa..

Ja toisaalta taas pää on täynnä ideioita ja tuntuu, ettei jaksa millään odottaa. Tämä on se ärsyttävä välivaihe, kun vanhaan kotiin ei huvita enää oikein mitään laittaa eikä enää kannatakaan, mutta vielä et pääse järjestelemään uutta kotia. Eikä voi varmalla tietää, onko päässä pyörineet suunnitelmat ja ideat lainkaan toimivia käytännössä :)
Ihan kivoja ideoita ja vahvistusta omille ajatuksille sai tuossa jokin aika sitten olleessa sisustusillassa. Oululaiset yritykset Decorio-sisustusverkkokauppa ja sisustussuunnittelua tarjoava Micco deco järjestivät Sokos hotel Edenissä kivan illan, jossa oli myös workshop omille sisustusjutuille. Ideoita sai niin uusimpiin sisustustrendeihin kuin ihan sisustuksen perusjuttuihin. Ja itse sain niitä uuden kodin olohuone- keittiö tilan sisustamiseen. Toteutusta vaille valmista :)

www.decorio.fi
www.miccodeco.com

Kotiin on tullut kyllä hankittua jotain pientä kalustetta viime aikoina. Pieni apupöytö/lipasto ja toinen lepotuoli. Tämä toinen vaan on vaalealla kankaalla, sillä mitä alunperin halusin. Saa nähdä kunpi tuoli vaihtaa väriä vai jääkö nuo "eripariseksi". Isommat hankinnat uusi sohva ja ruokapöytä saadaan vasta toukokuun puolella suoraan uuteen kotiin. Siihen saakka eletään sohvatonta elämää.
Kuvia ei ole kauheasti tullut viime aikoina kodista otettua, kun mikään ei ole ihmeemmin muuttunut ja vähitellen kaikki alkaa löytää paikkansa muuttolaatikoista. Ihan kiva sisustuselementti nuo banaanilaatikot :)
4 kommenttia:

 1. Muuttaminen on ihan kauheaa mutta ehkä se minusta on siksi niin kauheaa kun lapsena muutimme jatkuvasti. Äitini on edelleenkin tosi innokas muuttaja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muuttaminen on kyllä kauheaa hommaa. Minusta tuskin ikinä tulisi innokasta muuttajaa :) Uuden kodin avaimet saadaan ensi viikolla. Eipä tarvi vapun rientoja miettiä. Menee kivasti muuttaessa :)

   Poista
 2. Nätti tuoli ja apupöytä! Ihana kisu siinä pöydällä paistattelee päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Saa nähdä mistä nämä uudessa kodissa löytää paikkansa. Tuosta pikkupöydästä tykkään itse ihan hirveästi. Siitä tulee jotenkin sellainen mummulafiilis :)
   Leo sen on kyllä vallannut. Tuskin siihen saa mitään päälle laitettua..

   Poista