torstai 14. huhtikuuta 2016

Kauppakeskus Valkea

Olen tänään pyörinyt kiitettävän kauan ja ahkeraan Oulun uuden kauppakeskus Valkean avajaisissa. Kahteen kertaan, kun kerta ei riittänyt. Paikalle oli kyllä löytänyt ihan muutama muukin, mutta oikealla asenteella tungoksestakin selviää. Eikä ollut kiire mihinkään.


Liikkeet tuli liki kaikki kierrettyä, toiset perusteellisemmin kuin toiset. Shoppailut jäi aika pieniksi johtuen osaksi tungoksesta ja toisaalta lähdin vain katselemaan. Ostoksia voi tehdä sitten ajan kanssa rauhassa. Sen mitä tarvii. Kaksi asiaa jäi kyllä hieman kaivelemaan. Sokoksella en päässyt edes kunnolla katsomaan NYXin meikkejä ja Tigerin kävelin kahdesti vain läpi. Siellä oli kyllä kaikkea kivaa :)

Indiskasta sentään sain tehtyä pienet hankinnat. Suloisen tarjottimen, samaa sarjaa olevia servettejä ja vihreää teetä. Tarjottimen sarjaan kuuluu myös ihan mahdottoman suloinen muki, joka jäi hiukan kaivelemaan. Avajaisten aikaan saa kaikesta vielä -20%, joten.. Tietäähän sen :)
Samanlaisia avajaistarjouksia on myös muissa liikkeissä. Kuten Clas Ohlsonilla kaikki -20%, josta löysin uuden pyöränlukon entisen kadonneen tilalle. Nyt pääsee pyöräilykauden aloittamaan, kun saa kulkuvälineensä kunnolla lukituksi. Granitin liikkeessä tuli käytyä suht pikaiseen, mutta olihan sielläkin vaikka ja mitä ihanaa. Kaikkea sellaista, että toivoisi pihaa olevan parveketta enemmän :)

Suosittelen piipahtamaan Valkeassa. Tai miksei viettämään kiirettömän shoppailureissun välillä nauttien kahviloiden ja ravintoloiden tarjonnasta.Minun pienet ostokseni :)


4 kommenttia:

 1. Eiks ollukki aivan ihana paikka? Treffataanks joskus siellä vaikka kaffittelun merkeissä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä aivan ihana. Todella positiivisesti yllätti ja ylitti odotukset :)
   Ja tottakai voidaan treffata. Se olisi kyllä mukavaa! Niin kivoja uusia kahviloitakin :)

   Poista
 2. Pikapikaa tänään kävin ala-aulassa ja sokoksella. Ihania kahviloita siinä alhaalla! Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisessa kahvilassa tuli jo käytyäkin eilen. Mukava piipahtaa joskus uudelleenkin. :) Mennäänkö joskus kahville?
   Mukavaa viikonloppua sinullekin ❤️

   Poista