tiistai 12. huhtikuuta 2016

Luontoystävällisempi kevätsiivous

Harmillisesti kirjoitan tätä juttua hiukan myöhässä siihen nähden, että Stockmannin hullut päivät oli ja meni jo. Löysin nimittäin hullareiden tarjouksista itselleni ihan uuden pesuainemerkin. Kodin pesuaineet olikin melkein ainoa, mitä todella hullareilta halusin. Huolestuttavaa. Ainokaistakaan laukkua tai kenkäparia en käynyt edes vilkaisemassa. Ne perinteiset sentään tuli ostettua eli turkinpippurilakritsipötkyt ja aaverahka. Pienimuotoisena heräteostona myös ruukkugerbera.

Mutta niihin pesuaineisiin. Ostin kolme Method pesuainetta, yleispuhdistusaineen, kylpyhuoneen/wc:n puhdistusaineen ja jo nyt lemppariksi tulleen keittiön puhdistusaineen. Keittiön puhdistusaine tuoksuu raikkaalle klementiinille ja esimerkiksi keittiön altaista lika lähtee todella helposti. Kaikki aineet on myrkyttömiä ja luonnollisista aineista valmistettu. Iso plussa!! Ja toinen iso plussa tuoksuista. Kaupassa pesuainehylly tahtoo olla minulle sellainen "hengittämättä hiljaa" ohitettava voimakkaiden ja pistävien hajusteiden vuoksi. Jos siivouksen jäkeen tuoksuu hetken raikkaalta ja hedelmäiselle, niin minä tykkään ja minun nenäni tykkää :) Aivastamatta kun selviää. Kyllä nyt kelpaa siivota kevätsiivouksia, joka meillä on kyllä se perusteellinen muuttosiivous tänä keväänä.

Linkitän tähän Methodin nettisivut, josta voi lukea tietoa koko valikoimasta. Oulun seudulla näitä saa ainakin siis Stockmannilta, Kärkkäiseltä ja tilaamalla eri nettikaupoista, myös Hyvän Tuulen Puodista. Hinnat normaalisti n.6-7€ peruspuhdistuaineilla.

Kuvassa ostamani puhdistusaineet. Aika herkun värisiä. Vai mitä tykkäät? :)2 kommenttia:

  1. Onpas herkullisen näköiset värit, ihan houkuttelevat käyttämään. Plussaa kyllä hyvästä tuoksusta, itselle tuo pesuaineen tuoksu on aina merkityksellinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näissä on kyllä kivat tuoksut. Niin luonnolliset. Ja värinsä puolesta tuo keittiön puhdistusaine voi olla vaikka tiskipöydällä esillä. Kiva väripilkku :)

      Poista