tiistai 17. toukokuuta 2016

Pieniä yksityiskohtia

Viimeinkin eilen saimme olohuone/ruokailutilan aika lailla valmiiksi, kun saimme sohvan ja ruokapöydän haettua ja paikoilleen. Valitettavasti tämä todella harmaa ja hämärä päivä ei juuri innosta kuvaamaan muuten niin valoisaa tilaa. Keskitytään siis niihin pieniin yksityiskohtiin, joista sisustus meillä koostuu. Ihan yhtä lailla kuin suuremmista kokonaisuuksista eli huonekaluista. Ehkä näillä pienillä jutuilla on jopa enemmän merkitystä, koska niiden tyyliä/väriä/määrää/paikkaa vaihtamalla saa paljon näkyvää aikaiseksi. Sellaista "pientä ja huomaamatonta" sisustamista, mutta jos kaiken karsisi pois, olisi koti kyllä tyhjän ja asumattoman näköinen :)
Kuten kuvista huomaa, niin aika paljon tunnelmaa sisustukseen on luotu erilaisilla kynttiläjutuilla. Noita Iiittalan Kastehelmi- tuikkukuppeja olisi kiva saada lisääkin. Ne pastelliset värit on ihania. Harmillisen hintavia vain. On meillä muitakin sisustuselementtejä esillä, eivät vain näissä kuvissa näy :) Kukat on yksi itselle mieluinen piristys. Kukista lisää sitten joku toinen kerta.
Tämä pinnatuolin ja pöydän yhdistelmä on minulle jostain syystä todella mieluinen. Ainakin omasta mielestäni ne sopivat tapetin kanssa hyvin yhteen. Niin ja tuo tapetti, se sai toistaiseksi luvan jäädä :) Mietitään sitä pientä pintaremonttia sitten tuonnempana..


8 kommenttia:

 1. Tosi kivoja pieniä yksityiskohtia, tykkään :) Mukavaa päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Kiva noita pieniä juttuja laittaa ja vaihtaa välillä. Helpolla saa uutta kotiin.
   Mukavaa päivää sinullekin ❤️

   Poista
 2. Kaunista on! Nuo Kastehelmet ovat kyllä ihania, olen niitä erilaisiksi lahjoiksi muille ostellut, itsellä ei ole yhtään, seikka joka täytyy kyllä pikimmiten korjata!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Nuo Kastehelmet on kyllä nättejä ja kun aina tekee jotain uutta väriä mieli. Lahjohan itseäsikin! :)

   Poista
 3. Yksityiskohtien muutettavuus on kyllä kivaa, saa helposti uutta ilmettä kotiin. Kastehelmen tuikut on kyllä kivoja. Olen käyttänyt niitä myös kukkamaljakkoina.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se on ja ei vaadi mitään isoja/kalliita hankintoja :)
   Kastehelmiä näkyy kyllä monessa käytössä. Myös jälkkärikuppeina, mutta mikä ettei. Mielikuvitus on rajana :)

   Poista
 4. Kaunista!
  Kastehelmi tuikut on ihania.
  Muutama löytyy kotoa.
  Ihanaa illan jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! ❤
   Mukavaa iltaa sinullekin ja aurinkoisia päiviä :)

   Poista