perjantai 27. toukokuuta 2016

Sohva on ihmisen paras ystävä


Ja höpsis. Meidän olkkarin sohva on karvaisen kaverin paras ystävä. Niin kuin on moni muukin itselle hankituksi luultu huonekalu :) Eihän siinä mitään muuten, mutta juuri tällä hetkellä Leo on päättänyt fiksusti vähentää karvoitusta kesähelteitä odotellessa ja suurin osa irtokarvoista näkyy löytyvän sohvan pinnalta. Tilaa tuossa sohvalla on muillekin, satunnaisesti ainakin. Tämä on tätä lemmikkiperheen arkea, välillä niin raivostuttavaa, mutta onneksi mukaan mahtuu kasapäin myös hyviä hetkiä.


Sohvan lisäksi tosiaan uusittiin ruokapöytä. Uusi pöytä on entistä hieman isompi ja nykyisellään tuolit mahtuu paremmin pöydän alle. Ennen tuolit oli jaloistaan koko ajan solmussa keskenään. Pöytä on myös jatkettavissa, niin voi isommallakin porukalla syödä samaan aikaan. Ehkä "hauskat jatkot" tulee käyttöön jo ensi viikolla, kun tyttäreni yo- juhlia juhlitaan. Juhlat on kyllä toiveesta pienet ja perhepiirissä, mutta aina sitä pöytätilaa tarvii juhlissa arkea enemmän.


Tänään on ollut ihana aurinkoinen ja lämmin päivä. Päiväkahvit tuli nautittua parvekkeella ja toiveissa olisi saada sinne kukkasiakin tässä viikonlopun aikana. Oikeasti minun pitäisi varmaan nytkin olla lukemassa pääsykokeisiin tietoa kuntoutuksesta, mutta kun... Niin paljon on kaikkea muuta (keksittyä) oheistoimintaa :) Onneksi kukkia on sentään sisällä. Minä kun niistä niin tykkään :)


Mukavaa viikonloppua sinullekin!2 kommenttia:

 1. Höh, miksiköhän mulle ei näy kaikki kuvat :(
  Meillä/mulla on haaveena uusi sohva mutta lottovoittoa odotellessa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kökkö! Onkohan muillakin noin?? Minulle itselleni kyllä näkyy kaikki kuvat.
   Meillä tämä uusi sohva oli sellainen pakkohankinta. Onneksi löytyi mieluinen kohtuullisen hintaan :)

   Poista