torstai 5. toukokuuta 2016

Uudessa kodissa

Ihan huomaamatta on kohta vierähtänyt viikko siitä, kun muuttorumba uuteen kotiin alkoi. Oikeastaan kaikki tavarat saatiin melkein muutettua jo viime perjantaina, mutta entisen asunnon siivoaminen ja muu puuhastelu on vienyt aikaa. Uutta kotia laittaessa, mikä kyllä on mieluista puuhaa. Samalla piti yrittää valmistautua esivalintakokeisiin amkiin, mutta kyllähän ne lukemiset jäi vähän taka-alalle muilta kiireiltä. Onneksi koe on nyt tehtynä. Onhan tuota pientä puuhaa yhä, mutta pikkuhiljaa tulee valmista. Eniten teettää työtä verhot tai oikeastaan sopivien nipsujen löytäminen. Jospa huomenna taas jatkaa etsintää :)

Olin muuttorumban jälkeen melkoisen naatti ja muutosta selvisin buranan avulla. Selkä tykkäsi kertakaikkisen huonoa, mutta periksi en anna. Siinä tuota yritti touhuta kuten muutkin. Ne raskaimmat kannettavat hoitui onneksi miesvoimalla. Iso kiitos muuttoporukalle!! :)
Miltä tuntui sitten muuttaa? En jäänyt kaipaamaan entistä kotia. Ehkä pientä haikeutta oli, mutta se ei oikeastaan liittynyt seiniin, vaan siihen kaikkeen mitä entinen asunto merkitsi muulla tapaa. Ne seinät ottivat aikoinaan vastaan rikkinäisen perheen, rikotun ja erosta toipuvan. Niin minut kuin tytötkin. Kaiken sen tapahtuneen ja tunteiden keskellä sain laitettua kodin, järjestettyä tyttöjen kouluasioita, työpaikan.. Niillä seinillä on siis ihan oma tarinansa ja merkityksensä. Niiden seinien sisällä on koettu eheytyminen, iloa, surua, onnea.. Mutta elämä vie eteenpäin ja tässä uudessa elämäntilanteessa on hyvä olla. Ja uudessa kodissa ❤️

Netti ei toimi vieläkään, mutta palaan pikimmiten blogin pariin. Onhan tuota asiaa kertynytkin :)


6 kommenttia:

 1. Näyttää hyvältä! Nuo tapetit ovat kivat, hyvä, kun et vielä vaihtanut niitä :) Onnea uuteen kotiin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa nähdä mikä on tapettien kohtalo :) Olkkariin kun saadaan vielä sohva ja uusi ruokapöytä, niin hankinnat on hetkeen siinä.

   Ja Kiitos ❤

   Poista
 2. Onpa kiva,kun olet vieraillut blogissani.♡ Minäkin huomasin,että olen seurannut blogiasi facen kautta. Niin ja Onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ❤
   Kiva kun sinäkin löysit tänne :) Tulen vastakin vierailulle.

   Poista
 3. Uusi koti on varmasti ihana <3
  Toivottavasti selkä on jo parempi? IHanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä koti on ihana ja viihdytään hyvin. Ja selkäkin on taas rauhoittunut "normaaliin" kipuiluun.
   Ihanaa ja aurinkoista viikonloppua sinullekin ❤

   Poista