tiistai 5. heinäkuuta 2016

Kesäisiä värejä

Ihan pikkuisen on taas pyörähtänyt sisustus noiden pienten asioiden kohdilta uuteen malliin. Kynttilöitä, pieni pöytäliina ja uusi tyyny lepotuoliin. Ei sen kummempaa, mutta johon näyttää erilaiselta. Kivan kesäiseltä ja värikkäältä.
Tyynynpäällinen lepotuoliin löytyi Ikeasta ja se toistaa kivasti keittiö/ ruokailutilan verhojen ja muun sisustuksen värejä. Ruokapöydälle kaivoin kaapista Greengaten pikkuliinan. Tämä on lienee koriliina (?), mutta saa nyt toimia pöytäliinana. Suloiset pikkukukkaset tuo vähän maalaisromantiikkaa sisustukseen, joka näköjään meillä on varsin sekalainen :) Mutta itselle kovin mieluinen ja kodikas.

Kyllähän näihin harmaisiin päiviin väriä kaipaa. Tämäkin aamu alkoi ukkosen jyrinällä ja lisää on sääennusteen mukaan luvassa. Ennustetta enemmän luotan melkein omaan olotilaani. Tuttu ukkosta ennustava päänsärky tuntuu ohimoilla. Varsinainen ilmapuntari tämä minun pääkoppani :) Saattaa toki olla väärässä ja sitä todella toivoinkin, koska en yhtään tykkää ukkosista. Oikeastaan vähän pelkään. Mieluummin nyt sitä aurinkoista kesäsäätä ja lämmintä.

2 kommenttia:

  1. Pirteitä kesän värejä. Minäkin tänään pohdin,mitä huomenna muuttaisi kun siivouksia teen.😊

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Värit kyllä piristää. Syksyllä voi sitten laittaa jotain maanläheisempää, jos siltä tuntuu :)

      Poista