perjantai 8. heinäkuuta 2016

Pitkästä aikaa Avonia

Minulla ja Avonilla on melkoisen pitkä historia yhdessä. Käytin ja tilasin Avonia jo 90-luvulla, aikaa ennen kuin se lanseerattiin uudelleen Suomen markkinoille vuonna 2005. Olen ollut myyntikonsulttina ja ihan tilaajana enemmän ja vähemmän ahkerasti siitä lähtien. Ja jälleen löydän itseni Avonin parista, tällä kertaa konsulttina. Aktivoin tunnukseni taas saatuani kuvaston käsiini. Aika helpolla siis lähdin mukaan, mutta miksipä ei :)

Avonin tuotteissa on mielestäni hyvä, osassa tuotteissa jopa loistava, hinta- laatusuhde. Mutta kuten kosmetiikassa aina, kaikki ei sovi kaikille ja jokainen löytää itselleen sopivia ja sopimattomia tuotteita merkistä kuin merkistä. Avonilla on sellaisia takuuvarmoja tuotteita valikoimassaan, kuten suihkugeelit, kynsilakat ja huulipunat. Ne yleensä käy kaikille ja ovat tuotteita, joita lähes jokainen käyttää. Vaikka itse toimin konsulttina, niin en ihan rehellisesti sanottuna ole mikään myyntitykki. En pidä itse yhtään tyrkyttämisestä ja sellaiseen en kykene itsekään. Toki otan tilauksia vastaan (Oulun seudulta), jos kiinnostuneita löytyy, mutta en ala kiusaamaan lähipiiriäni jatkuvalla myynnillä :) Noin vähän kärjistäen sanottuna. Tuotteissa itsessään ei ole moittimista ja voin niitä suositella, mutta jokainen on vapaa tekemään valintansa tarpeidensa ja kiinnostuksensa mukaan. Olipa käytössäsi sitten markettituotteet tai kosmetiikkaa ns. luksusmerkeiltä. Jos et ole Avonin tuotteita kokeillut, niin suosittelen lämpimästi. Hinnat ovat edulliset ja tarjouksia on jokaisessa jaksossa. Juuri niitä kivoja, joista on hyvin vaikea kieltäytyä :)

Omasta tilauksestani löytyy hieman sekalainen kattaus tuotteita. Kaikki ihan käyttöön ja tarpeeseen tilattuja. Osaa tuotteita en ole ehtinyt vielä edes kokeilemaan, mutta niihin mitä olen jo käyttänyt, olen ollut tyytyväinen. Tilauksen tuotteista voisin nostaa ihan suosikiksi Argan- hiusöljyn. Ihana tuote! Tykkään ylipäätään käyttää hiusöljyjä ja vaalennetut latvat niistä todella tykkää. Tästä öljystä jää hiuksiin ihana kiilto ja hoidettu vaikutus.
Toinen suosikkini on käsivoide, jonka sain lahjaksi (ei blogin kautta). Cocoa butter-käsivoiteessa on aivan huumaavan ihana tuoksu ja se imeytyy hyvin. Imeytyy, kun malttaa hetken hieroa voidetta käsiinsä. Olen käyttänyt tätä iltaisin nukkumaan mennessä, mutta talviaikaan voisin käyttää tätä myös päivisin. Vaikka kasvovoiteissa en niin hajusteista välitäkään, niin kaikkialle muualle ne on ok.
Kolmas tuote, minkä erityisesti nostan esille on Avonin uudehko misellivesi. Misellivedet kun on minulle niin lemppareita eikä tämäkään uusi tuttavuus tee poikkeusta. Hyvä tuote, niin kuin misellit yleensä ovat :) Todella kätevä tuote näin kesäaikaan ja helppo ottaa mukaan mökille ja reissuun.


Muita tilauksessa olleita tuotteita on karvanpoistovoide bikinialueelle. No joo, sinne juuri, mutta höyläyksen jälkeen tunne on.. Epämiellyttävä. Aurinkovoidetta herkälle iholle, suojakerroin 50. Suihkugeeliä miehen tarpeisiin ja itselleni vartalotuoksusuihke. Mangoa ❤️ Hiuksille lämpösuojasuihketta. Ihan tällaisia perustuotteita ja edulliseen hintaan. Tulossa on vielä toinenkin paketti, jossa itselleni tulee kokeiluun ripsiväri. Jos vaikka viimein muutaman hutiostoksen jälkeen löytyisi sopiva. Olen elellyt aika pitkään ripsiväritöntä elämää :)


Kaikki kosmetiikkaan liittyvät jutut blogissani kirjoitan tavallisen kosmetiikan käyttäjän näkökulmasta. En edes yritä profiloitua kosmebloggaajana, koska minulta puuttuu se valtava tietomäärä ja kokemus kosmetiikasta, jota "oikeilta" bloggaajilta löytyy. Blogini jatkaa edelleen omaa linjaansa eli kirjoitan ihan mitä sattuu ihan mistä sattuu :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti