maanantai 18. heinäkuuta 2016

Vähän parempaa

Kirjoitin ihostani ja sen ikävästä reagoinnista kevään aikana tässä kirjoituksessa. Varsinkin otsallani on ollut ikävää, pientä näppyä koko ajan eikä kesäkään ole vaikuttanut ihon kuntoon millään tavoin. Ainakaan helpottaen sen oireilua.

Jos sinusta yhtään tuntuu, että et halua mitään mainoksen tapaistakaan lukea täällä, niin STOP tähän. Tämä ei kyllä ole mainos, vaan riemunkiljahdus. Sillä hain perjantaina postista pari voidetta, joista toisen otin heti käyttöön. Kyseessä on Avonin nutraeffects Hydration gel cream. Muutaman päivän käytön aikana on otsastani häipynyt se pikkunäppylä kokonaan. Siis oikeasti. Iho kai janosi lisäkosteutta eikä edellinen voide sitä tarjonnut tarpeeksi enkä ymmärtänyt tulkita ihon tarpeita oikein. Mutta jos ikävä näppylä on ja pysyy poissa, niin olen enemmän kuin tyytyväinen. Toki voi olla, että se oireilu sieltä vielä palailee ja iloitsen ennen aikojani, mutta nyt on hyvä. Pidä tämä, jos saan pyytää :)

Sellaisia kuulumisia iholleni. Jos iho onkin ainakin tällä hetkellä parempana, niin tilalle sain ihan kivat allergiaoireet. Niin tuttua näin heinäkuussa. Sellaisessa kivassa lääkehuurussa mennään :) Ei tämä oikeasti kivaa ole. Koko kroppa tuntuu jotenkin nuutuneelta, kun pahimmat oireet jyllää. Jospa sitä jaksaisi kuitenkin ihan pienelle lenkille edes lähteä. Keräilemään lisää nuuskutettavaa nenäänsä :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti