perjantai 29. heinäkuuta 2016

Koitelinkoski

Kävimme eilen iltasella Koitelinkoskella, Kiimingissä. Koitelinkoski on todella kaunis koskien ja kallioiden muodostama paikka. Alue on tehty viihtyisäksi ulkoilua ja retkeilyä ajatellen. Sinne on tehty useita makkaranpaistopaikkoja (minulla heti ensimmäisenä listalla, miksiköhän? :) ), penkkejä istuskella ja puisia kävelyreittejä polkujen lisäksi. Koitelissa on myös kahvila Tunnelmatupa, jonka herkkuja mekin kävimme eilen maistelemassa.
Eilen oli mitä ihanin sää olla ulkosalla ja kulkea luontoa ihastellen koskien reunoilla, kallioilla ja metsässä. Koitelinkoski on mukava retkipaikka ihan kaikenikäisille. Voi vain kuvitella miten kaunis alue on hämärtyvissä illoissa. Olisi aika ihana istua nuotiopaikalla hämäränhyssyssä, kuunnellen luonnon ääniä ympärillä.. Tässä sitä lähimatkailua parhaimmillaan :) Matkaa Oulusta tulee n.25 km. Itseasiassa myös Kiiminki kuuluu Ouluun, joten tämähän on ihan omassa kotikaupungissa kun oikein tarkkoja ollaan.

Näitä lähimatkailujuttuja on tullut nyt kirjoitettua useampikin. Toivottavasti ei ihan kyllästymiseen saakka. Seuraavaksi jotain muuta..

Tässä kuvia kauniista Koitelista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti