maanantai 21. maaliskuuta 2016

Aurinkoiset päivät

Viikonloppu hujahti ohitse taas, mutta hyvissä tunnelmissa ja aurinkoisessa säässä. Perjantaina tuli tehtyä iso päätös ja otettua uusi suunta elämässä. Monellakin tapaa, yksi konkreettinen muutos lienee uusi, tuleva osoite. Kauas emme ole lähtemässä, mutta uusi koti on aina uusi koti. Tässä on tänään saanut taas huomata mitä kaikkea sitä muuttoon liittyykään. Paljon muutakin kuin tavaroiden pakkaaminen, mutta sekin ihanuus on edessä päin :) Mutta vielä takaisin viikonlopun tunnelmiin..

Lauantaina kävelin tyttäreni kotiin tuohon vajaan parin kilometrin päähän ja päiväkahvit juotuamme, lähdimme molempien tyttösteni kanssa ulkoilemaan. Ihana ulkoiluilma, aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta, mutta aina niin tuttu oululainen tuuli puhalteli vilpoisasti. Kävelimme Nallikariin meren rantaan, jäälle emme juuri uskaltautuneet, vaikka siellä oli muita ulkoilijoita kuka kävellen, kuka pyöräillen. Mahtava kulkea missä vain, kun oli hankikantokeli.


Sunnuntaille varasin pääsiäiskarkkeja virpojia varten, mutta yhtään pikkuvirpojaa ei tänä vuonna ovelle tullut. Vähän harmi. Kiva perinne, jonka ei soisi katoavan. Tietysti nuo lukitut alaovet täällä kaupungissa vaikeuttaa pikkunoitien kulkemista ovelta ovelle. Mutta toisin kuin tänään on saanut lukea erään naispuolisen poliitikon älyvapaita lausahduksia, niin meille olisi ollut ihan jokainen lapsi tervetullut. Suututtaa moiset kirjoitukset ja lausahdukset aikuisen ihmisen suusta. Mutta ei enempää siitä täällä. Sunnuntainakin tuli käytyä päiväkävelyllä nauttimassa auringosta ja siitä samaisesta tuulesta :) Iltapalaksi tekaisin pitkästä aikaa lämpimiä voileipiä ja illan päälle lämpeni myös sauna. Ei siis ihme, että illan elokuvasta piti loput tallentaa, kun sänky ja uni alkoi niin kutsua. Mukava viikonloppu ja kiva aloittaa uusi viikko. Huomenna on vähän erilainen päivä. Kynsimallin hommia pitkästä aikaa. Niihin juttuihin palaan ihan omassa blogikirjoituksessa.. :)


Minun tyttöset <3


#earthhour2016
4 kommenttia:

 1. Auringonvalon lisääntyminen on niin parasta keväässä pitkän pimeän talven jälkeen.
  Meillä neiti virpoi ja ovellakin kävi virpojia ja saa jatkossakin käydä. Heistähän on vain silkkaa iloa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Pimeys tuntuu vievän kaikki voimat, mutta valoisuus tuo energiaa.
   Virpojista olen ihan samaa mieltä!! Mukava ja iloinen perinne ja kuuluu jokaiselle lapselle.
   Mukavaa pääsiäisviikkoa sinulle! ❤️

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! :)
   Mukavaa pääsiäistä sinullekin! ❤️

   Poista