sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

Pääsiäistä

Pääsiäinen on tähän saakka ja varmasti tästä eteenpäinkin, sujunut rauhallisesti pääsääntöisesti kotosalla. On tullut syötyä hyvin, herkuteltua ehkä liiankin kanssa, mutta onneksi juhlaa seuraa aina arki :) Pienimmäinen lapsukaisista on viettämässä pääsiäistä toisessa mummulassa serkkujensa kanssa, joten tilanne kotosalla on jokseenkin harvinainen ja outo. Hassua todeta, mutta äidillä on hieman ikävä :) Vaikka mukavaa vaihtelua tämä lienee kummallekin.
Eilen tuli sen verran poistuttua täältä "mukavuusalueelta" eli kotisohvalta, että tuli käytyä Bauhausissa ja Zeppeliinissä. Bauhausista löysin ihanan hortensian kotiin ja samalla tuli vilkaistua tapetteja. Valikoima kyseisessä liikkeessä oli kyllä pienoinen pettymys. Tai sitten sen oikean valitseminen on vain tuskaisen vaikeaa, kun ei löydy edes niitä "ehkä" vaan pelkkää "ei tätä ainakaan". Tapettihan tulisi uuden kodin olkkariin. Vahvasti kyllä alan tai alamme kallistua maalin kannalle. Minun silmääni miellyttäisi kovasti greigen sävyiset seinät. Vai joko greige on niin last season? :)Zeppeliinissä kävimme syömässä. Söin ehkä parasta bearnaise- kastiketta ikinä. Chilillä terästettynä kanan kanssa. Pala ruokataivasta lautaselle. Niitä samaisia taivaanpaloja on kyllä saanut tuoreen ruisleivän ja mämminkin muodossa. Pitkästä aikaa mämmi on maistunut ja vaniljakastikkeen kera tietysti.
Sain myös suklaamunan. Tyttöjen värisestä vaaleanpunaisesta kindermunasta tuli tyttöjen juttuja. Jännä, että siitä sukupuolineutraalista, valkokuorisesta munasta tuli auto :) Sehän on periaatteessa kuitenkin ehkä enemmän poikien juttuja. Kinder on kyllä parasta suklaamunaa. Minulla niitä tuskin saisi säilymään leipomuksiin saakka. Ihania kakun kuvia on ollut insta täynnä, joissa on kindereitä sekä sisällä että päällä.Aikaa on kulunut myös selatessa tori.fin valikoimia. Uuteen kotiin olisi kiva löytää nykyistä isompi valkoinen (tai miksei koivunvärinen/vaalean puunvärinen) ruokapöytä. Eikä siisti käytetty ole mikään mahdoton ajatus. Jos edes pienesti yrittää ajatella ekologisesti ja taloudellisesti, niin hyvä käytetty ei ole uutta huonompi hankinta. Sohva on myös harkinnassa uudistaa. Jos oikein hullaantuisi, niin listaahan voisi jatkaa vaikka kuinka, mutta tarpeen mukaan on tarkoitus tehdä hankintoja. Ainakin näitä isompia. Sohvatyynyjä ja muita kivoja voi ostaa, vaikka ei niin tarvitsisikaan. Eikö voikin? Voihan? :)
Mukavaa ja rentoa pääsiäisen viettoa myös sinulle!!

2 kommenttia:

  1. Itsekin poistuin eilen mukavuusalueeltani sillä kävin todella pitkästä aikaa baarissa tanssahtelemassa. Mukavaa oli mutta kyllä tuo on minun osaltani niin nähty että jatkossa mielummin vietän viikonloput omalla soffalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minullakin tulee käytyä noin kaksi kertaa vuodessa baarissa. Molemmat kerrat vielä tälle vuodelle käyttämättä. Ei vaan jaksa lähteä. Kotisohva vetää voiton täälläkin :)

      Poista