tiistai 29. maaliskuuta 2016

Yksi aarre lisää

Kävimme pääsiäisen aikaan kotonani syömässä hyvin ja kyläilemässä, jos niin voi sanoa kun kotikotonaan käy. Siinä samalla tuli vilkaistua maalikarttaa ja suunniteltua keittiöön uudet verhot. Kangas on ollut odottamassa jo hetken aikaa.

Äitini kaivoi minulle astiakaapistaan yhden vanhan aarteen ja kysyi kelpaako se minulle. Haluanko ottaa sen itselleni? No todellakin halusin. Pieni kulhonen vanhaa Arabiaa. Ja nyt täytyy tunnustaa, että en tiedä astian sarjaa tai nimeä, eikä tullut sitä tähän hätään googlesta kaivettuakaan. Mutta tässä tämä suloisuus. Tästä tulee niin mummolafiilis <3
4 kommenttia:

 1. Onpa kiva kulho! Mää haluaisin jonkun uuden salaattikulhon :) Ihanaa iltaa Sanna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on sellainen pikkukulho. Salaattikulho itselläkin haaveissa. Ajattelin katsoa mitä Greengatella olisi (ne sisustuskutsut) tai sitten odottelen ja katson Valkean liikkeiden tarjontaa :)
   Ihanaa iltaa sinullekin ❤️

   Poista
 2. Meillä on vanha kattila samalla kuviolla ja se on FInellin Esteri Tomulalan Vegeta sarjaa. Valmistettu vuosina 1961-69. Tomula oli Arabian tuottoisa suunnittelija.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos tiedosta! Sen kattilan muistan itsekin lapsuudesta :) En vain löytänyt tätä tietoa heti googlettamalla, mutta tässähän se tuli. Kiva kun kerroit.

   Poista