torstai 3. maaliskuuta 2016

Hiljaisuus..

Pikkuinen tauko näyttää tulleen kirjoittamisessa, ihan huomaamatta. On vain ollut kaikkea muuta :) Päässä pyörii ideoita ja työn alla olevia blogijuttuja. Niitä siis tehdään ja toteutetaan, kun ehdin ja inspiraatiota on. Periaate on alusta lähtien ollut, että blogi kulkee muun elämän rinnalla. Ei ikinä, koskaan toisin päin :) Tämä on rakas harrastus, ei enempää eikä vähempää..

Palaillaan siis pian! Nautitaan sillä välin vaikka upeista ulkoiluilmoista ja talvilomasta, kenellä sitä onkaan. Meillä lomaillaan ensi viikolla.
6 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia! Ihanan keväisiä nuo tulppaanit! Minulla on sama juttu, blogia päivitän jos ehdin, muu elämä tulee ensin ja se tahtoo kyllä viedä kaiken ajan :). Ihanaa lomaa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ❤️ Blogi tosiaan tulee siinä sivussa, vaikka todella mieluinen ja tärkeä juttu onkin.
   Kukat on niin kauniita ja piristävät kovasti kotia. Tulppaanit vain kyllä aika lyhyen hetken..
   Loma menee aika lailla kotosalla, mutta lomaa se on silti :)

   Poista
 2. Kivoja kuvia taas! Kiirusta on ollut, että minäkään en oo joutanut usein bloggailla. Ihanaa lomaa <3

  VastaaPoista
 3. Välillä itsestä tuntuu että elämä kulkee blogin rinnalla. Ihan sama minne menet niin aina pitäisi olla kamera valmiina. Väärin. Sinulla on juuri oikea periaate.
  Ihanaa lomaa ja terveiset täältä Lapland Hotelsista. Siippa nukkuu ja mulla vaan loppui jo uni. Pääsispä pian aamupalalle nam

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on se itselläkin ajatuksissa, että useinkin että voisiko tästä kirjoittaa, kuvaanko.. Mutta koetan tehdä blogia muun elämän sivussa. Tässä kun ei nyt ole haaveena miksikään blogimiljonääriksi sentään :)
   Ihanaa, te pääsitte viimein sinne hotellilomalle :) Aamupala on ihan parasta hotellissa. Nauttikaahan! ❤️

   Poista