perjantai 26. helmikuuta 2016

Uutta ja vanhaa

Keittiön seinälle ilmestyi viime viikonloppuna uusi, pikkuinen hylly. Mitään varsinaista säilytystarvetta ei oikeastaan ollut ja ole, mutta hylly tuo vähän jotain tyhjälle seinälle. Varsinkin kun kaikki seinät on valkoisia. Ihan kiva vaihtoehto olisi tietysti ollut taulu tai juliste, mutta minä halusin hyllyn ja sen myös sain :) Hylly ei ihan ole se mistä haaveilin, mutta ajaa asiansa.


Hyllylle mietin esineitä ja asioita, mitä siihen laittaisin. Hyllyllä olevat esineet näkyy kuvissa. Nämä on tässä nyt aikansa ja taatusti vaihtuu välillä toisiin. Keltaisen maljakon olen saanut kotoa, samoin puupurkin, jonka kaivoin esille vaatehuoneen nurkassa olevasta laatikosta. Tavarat siinä on entisestä kodista ja ovat odottaneet purkamista. Odottavat sitä yhä ja osa oikeastaan saa jäädä laatikoihin säilytykseen. Puupurkki on isäni tekemä ja sillä on tietysti tunnearvoa, joten purkki pääsi kunniapaikalle keittiöön. Hieman purkki on ajan saatossa tummunut ja muuttanut väriä, joten mietin jo raaskisinko käsitellä sitä jollain tapaa. Yhtenä vaihtoehtona mietin Pökkylän Punasessa Tuvassa myytäviä kalkkimaaleja. Samalla maalilla voisi tuunata myös olkkarissa olevan pienen puujakkaran, jota Leo lähinnä käyttää lintujen bongaukseen :) Joku kaunis, vaalea sävy olisi mukava saada molempiin. Huolettaa vaan, että en innoissani pilaa kumpaakin. Jakkara kun on tyttäreni tekemä, joten sen arvo tulee myös enemmän tunnepuolelta.


Hyllylle halusin myös keltaisen maljakon lisäksi muutakin hempeää väriä, varmaan kevään tulon ja auringon valon innoittamana, joten nyt sieltä löytyy pinkkiä ja blingiä. Eikä ihan ominta minua enää, mutta eihän nämä siinä ikuisesti ole. Ostin Tokmannilta pinkin kynttilän ja hetken mietittyäni sille myös lasisen purkin, vaikka jokin lautasen tapainen kynttiläalusta oli hakusessa. Lasinen astia on itseasiassa orkideoille tarkoitettu kukkapurkki, mutta ihan kiva näinkin. Helmimansetti on ostettu aikoinaan Pentikiltä. Nyt on siis sekä hempeää että blingiä. Melkoisen sekalainen seurakunta hyllyn päällä, mutta itselle tämä nyt miellyttää silmää. Kuten myös itse hyllykin, joka on Ikean ja vähän sellainen turhake, mutta pitääkö sen aina olla niin justiin :)


Ainiin. Eilisen Ideaparkin reissun shoppailut ei kaikki sentään päätyneet keittiön hyllylle, vaan makkariin löytyi pallovalot Jyskistä. Hieman erilaiset kuin esim. Happy lightsit, mutta ehkä paremmin Leon tassut kestävät. Näissä nimittäin on lankapallon alla myös muovinen pallo, jota ymmärtääkseni "oikeissa" pallovaloissa ei ole. Mutta eipähän saa tassuilla niin pitävää otetta, kun näitä pitää ihan taatusti käydä vähän tutkimassa. Varsinkin kun on tuollainen pallopoika kuin Leo on :)


6 kommenttia:

 1. Ihanaa kun taas erilaiset hyllyt on tulleet "muotiin" jos näin vois sanoa. Itselläkin on haaveena yksi hylly mutten osta sitä ennenkuin olkkarin vitriinille löytyy uusi koti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän tuo hylly piristi keittiötä. Eihän tämä mikään design-hylly ole, mutta menee paikallansa vallan hyvin :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Isäni sorvaama puupurkki on kyllä aarre. Mukava tehdä näitä löytöjä omista laatikoista :)

   Poista
 3. Ihana hylly! Mulla pitäs kans ostaa joku hylly tais sitten tehdä sellainen :) Ihanaa iltaa Sanna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huomasin kommenttisi vasta nyt.. Kiitos! Ihan kiva hylly on seinällä. Jemmassa on vielä toinen samanlainen :) Ehkä sekin löytää vielä joskus paikkansa, mutta tuskin tähän keittiöön.
   Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle ❤️

   Poista