maanantai 22. helmikuuta 2016

Ihanaa aikaa yhdessä

Viikonloppu meni taas niin nopeaa. Mitään sen ihmeellisempää ei viikonlopun aikana ollut tai tapahtunut, mutta siltikin se oli mitä mukavin viikonloppu. Pienimmäinen oli molempina päivinä rippikoulussa muutaman tunnin ja itse tuli vietettyä aikaa enimmäkseen kotona.
Lauantaina herkuteltiin tortilloilla. Ne on sellainen kestosuosikki, jota aina välillä niin kovasti toivotaan. Kyllähän ne maistuikin :) Ilta meni telkkaria katsoessa ja ihan vain oleillessa. Päivällä toki piti katsoa myös Salpausselän kisoja. Siinä hieman ohimennen samalla kun värjäsin hiukseni. Uusi, vähän lähempänä omaa väriä oleva väri oli toiveissa ja yllättävän hyvin siihen pääsin :) Toiveena olisi päästä vaalennuskierteestä, jopa kokonaan värjäämisestä eroon. Saa nähdä kuinka pitkälle intoa kasvattaa omaa väriä riittää.

Sunnuntaina tein ensimmäistä kertaa itse siemennäkkäriä ja onhan se hyvää. Todella helppo ja suht nopea valmistaa. Ohjeita löytyy kyllä netistä vaikka ja kuinka. Itse tein pellillisen näkkäriä Kinuskikissan ohjeen mukaan. Ruoaksi kanawokkia ja illan päälle vielä köyhiä ritareita, näitä myös toivottiin. Siinähän sitä aikaa vierähti keittiössä, mutta mukavaahan se on. Vähän toista kuin arkipäivisin.
Ulkoiltua tuli kävelylenkin verran, mutta kova tuuli kyllä vähän yllätti. Keittiön seinälle sain pienen hyllyn, sen haaveilemani Ikean Ekby Gällö hyllyn sijaan, mutta kiva tämäkin on. Kuvia laitan varmaan myöhemmin, kun saan kerättyä hyllylle muutamia kivoja juttuja. Ehkä vähän jotain keväisempää.. Illalla vielä saunottiin ja uusi viikko voi alkaa. Vaikka viikonloppu oli tosiaan ihan normaalia, arkistakin puuhailua, niin siitä jäi todella hyvä ja lämmin mieli. Ei sen tarvitse olla mitään niin ihmeellistä. Kukkia maljakossa, tuikkuja illan hämärtyessä ja sitä parasta seuraa <3

Siinä kokkailun lomassa napattu kuva :)2 kommenttia:

 1. Kiva viikonloppu sulla! Hyvä tuo uus tukka! Jään odottelemaan, että millainen hylly sieltä tulee :) Taidan minäkin tehdä itse sen hyllyn, kun ei nuita hyviä hyllyjä löydy edukkaasti. Kiva oli kuulla kuulumisia, kirjoitat kivasti. Mukavaa iltaa ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Uuteen väriin taas totutteleminen, mutta kyllä se taas tästä. Vasta kun tuli tuo otsatukkakin..
   Hylly on kyllä Ikeasta, mutta ihan niitä perusmalleja. Siihen pitää vain keräillä jokin kiva asetelma, niin pääsee kuviinkin.
   Mukavaa iltaa ja alkanutta viikkoa sinullekin ❤️

   Poista