perjantai 19. helmikuuta 2016

Mennään makkariin

Heh. Laitetaanpa tuollainen hitusen arveluttava otsikko näin perjantain iloksi. Tämä on ollut vähän sellainen koti kuntoon- päivä. Ihan tavalliset siivoilut on tullut tehtyä ja on niin paljon mukavampi aloittaa viikonloppu. Aloitetaanpa se sieltä makkarista ihan oikeastikin.
Vaihdoin makkariin pienen Lack- pöydän tilalle oikean pikkulipaston/yöpöydän. Vaikka lipasto on raskaamman oloinen kuin pikkupöytä, niin se istuu paikkaansa paljon paremmin ja on varmasti käytössä mukavampi ja ennen kaikkea käytännöllisempi. Onhan tässä kaksi tilavaa laatikkoa, mihin kerätä kaikkea roj.. tavaraa. Nyt yöpöydän laatikkoon jo pääsi kaksi todella hyvää, joululahjaksi saamaani ACOn tuotetta. Nämä käsi- ja jalkavoide on mukava levittää yöksi ja eipä tarvi rasvaisilla jaloilla hipsuttaa koko asunnon läpi, kun sipaisee voiteet makkarissa :) Nuo suloisen väriset pakkaukset voisi toki olla esillä pöydälläkin. Makkarissa kun on niin vähän väriä muutenkin. Tämä on kyllä ollut ihan haluttu ja tietoinen valinta :)


Yksi pikkuinen väripilkku löytyy työpöydältä. Pieni kristallinen maljakko toimii kynäpurkkina ja kynät on tarkoituksella värikkäitä. Vähän jotain.. Ja löytyypä makkarista ja nimenomaan pöydältä usein myös toinenkin väripilkku. Tai paremmin pötkylä. Karvainen kaverimme Leo.Mutta nyt toivottelen Mukavaa viikonloppua! Itse lähden tekemään pieniä sisustusjuttuja ja viettämään viikonloppua :)4 kommenttia:

 1. Mennään vaan makkariin 😂
  Mulle ois just omiaan tuollainen pikku lipasto sängyn viereen juurikin niiden romu... tavaroiden takia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pahoin pelkään, että nuokin laatikot kerää mitä ihmeellisempiä asioita sisäänsä :) Ovat sen verran hyvän kokoisetkin..

   Poista
 2. Leo on niin suloinen ja passais meidän Nipsun kaveriksi :) Näytin teidän Leon kuvan facesta ja poikani kysyi, että onko se meidän Nipsu :) Samaa näköä niissä. Ihanaa iltaa Sanna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nipsu ja Leo on kyllä kuin kaksi marjaa :) Ihania kumpikin.
   Mukavaa iltaa ja viikonloppua sinullekin ❤️

   Poista