torstai 11. helmikuuta 2016

Nyt se tuli!

Nimittäin tämän talven ensimmäinen kunnollinen flunssa. Mitään influenssaa en usko tämän olevan, ihan tavisflunssaa vain. On sitä tässäkin. Ei oikein jaksa innostua mistään ja nuo pakolliset kotihommat yrittää sinnitellä tehdyksi. Ruoka kun on saatava pöytään ja paikkoja vähän siistittävä, olipa olotila sitten mikä tahansa.

Tässähän tämä menee sohvalle tyynyröykkiön kanssa, villasukat jalassa. Spotifya kuunnellen tai lueskellen. Nyt on ollut aikaa lukea blogejakin vähän enemmän. On toki tullut luettua myös ihan työ- ja koulutusjuttujakin, mietittyä eri vaihtoehtoja. Sekä koluttua Etuovi.comia. Kyllä on Oulussa paljon asuntoja myynnissä ja olen löytänyt ties kuinka monta, joihin voisi muuttaa vaikka heti. Nämä nyt on niitä haaveita :) Edelleenkään omistusasunto ei ole oikeastaan edes vaihtoehto.

Kunhan tässä hiukan tokenee, niin kirjoittelen lisää ja jostain vähän mukavammasta kuin flunssasta. Toivottavasti viikonlopuksi tauti on selätetty, sillä olisi ihan mukavaa ohjelmaa lauantaille. Eikä pidä unohtaa sunnuntaita, joka on omistettu rakkaille ja ystäville. Heille, jotka ovat tärkeitä ihan jokaikinen päivä <3


Vanhat, nyppyiset villikset ja kuumemittari. Näillä mennään :)

2 kommenttia:

  1. Pikaista paranemista ♡ Muistahan levätä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! ❤️ Olo on kyllä semmoinen, että laittaa pakostakin lepäämään ja hyvä niin. Jospa tämä menisi pikimmiten ohitse.

      Poista