sunnuntai 17. huhtikuuta 2016

Kesän tuoksu

Tuossa jokin aika sitten kirjoittelin Kevään tuoksusta ja nyt on vuorossa kesän tuoksu. Varmasti monet tietävätkin Escadan limited edition tuoksut, jotka tulevat myyntiin jokaikinen kevät yhtä varmasti kuin lumet sulavat ennen juhannusta :) Tämän vuoden tuoksu on nimeltään Agua Del Sol ja se on taattua Escadaa. Makea, pehmeä ja ennen kaikkea kesäinen tuoksu. Pitkästä aikaa sellainen, että tiesin haluavani sen itselleni ja kun kävi niin onnekkaasti, että voitin 50€:n lahjakortin Eleven.fi nettikauppaan, niin valinta oli suht helppo. Suht helppo lienee vähän laimea ilmaisu, kun valikoima tuolla on melkoinen. Lisäksi tilasin Isadoran huulipunan herkullisessa mansikanpunaisessa värissä, Jelly kiss sävy Merry Berry.

Olen käynyt jokaisen kesätuoksun nuuhkimassa ja viimeisin ostamani tuoksu taitaa olla muistaakseni Rockin Rio. Mutta tästä uusimmasta tuoksusta lisää.. Tässä tuoksun kuvaus Elevenin sivuilta. Tuoksu on pehmeä ja ei hyökkää millään tavoin "päälle". Ihan täydellinen lämpimiin kesäpäiviin ja iltoihin. Niitä ja sandaalikelejä odotellessa..

Escada Agua Del Sol EdT

Escada Agua Del Sol EdT on lämpimän energinen hajuvesi, joka kuljettaa mielen kesäisiin tunnelmiin. 

Aurinkoisen hajuveden alkutuoksu yhdistää hedelmäisiä päärynän sävyjä, raikkaita italialaisten sitruunoiden nuotteja sekä makean vadelmasorbetin vivahteita. Tuoksun samettisen sydämen muodostavat pehmeä aprikoosinektari, rosépippuri ja hedelmäinen cocktail. Naisellisen ja addiktoivan tuoksun lämmin pohja syntyy lempeiden tonkapapujen, valkoisen myskin ja santelipuun yhdistelmästä. 

Lanseerattu 2016

Alkutuoksu
Päärynä, vadelmasorbetti ja italialainen sitruuna.

Sydäntuoksu
Aprikoosinektariini, rosépippuri ja hedelmäiset nuotit.

Pohjatuoksu
Tonkapavut, santelipuu ja valkoinen myski.


Kuvissa näkyvät myös uudet kynteni, jotka teki Jonna Nailbakerysta.




4 kommenttia:

  1. Mun pitäis kyllä ostaa pitkästä aikaa uus tuoksu. Tahtoo noi tuoksut jäädä kaappiin ku töissä ei saa käyttää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla ei kyllä jää tuoksut kaappiin. Käytän niitä aina. En osaa olla ilman, edes kotona :)

      Poista
  2. Escadan tuoksut ovat ihania! Mää kans haluaisin jonkun kesätuoksun! Pitääpä katsella reissusta. Ihanaa, kun sulla on oma kynnen laittaja :) Sulla on jälleen ihanat kynnet!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jonna on tosiaan tehnyt minulle aikas monet kynnet vuosien varrella. Nyt nämä kuuluu Jonnan kynsikoulutukseen. Nämä on kyllä ihanat, tykkään tosi paljon itsekin.
      Laivalta ja Tallinnasta varmaan löytyy tuoksuja. Escadan Absolutely Me on minun lempparituoksu. Suosittelen nuuhkaiseen, jos kohdalle osuu :) Kesätuoksut on siitä kivoja, että ne on yleensä kevyempiä.

      Poista