keskiviikko 22. kesäkuuta 2016

Hempeää

Makuuhuoneeseen löytyi facebookin kautta ihania, vaaleanpunaisia juttuja. Kyllähän sitä nyt makkarissa voi hempeillä sisustuksessakin, jos vähän muutenkin :) Suurin osa uusista jutuista löysi ainakin alkuun paikkansa minun "työpisteeltä". Luulenpa, että ne siitä ajan kanssa kulkeutuvat kohti olkkaria. Tai jäävät noille sijoilleen. Makkari kaipasikin pikkuisen jotain kovin luonnonläheiseen väritykseensä. Vaaleanpunainen pehmentää tunnelmaa kivasti.

Ja kuten kuvista huomaa, niin minä en ole vielä innostunut siitä huolettoman, ei-pedatun näköisestä sängyn petaamisesta. Jos on vuosikymmeniä petannut siistin vuoteen, niin ei siitä niin vain opi pois. Niin houkuttelen näköisiä kun ne huolettoman "sotkuiset" pedit onkin. Voin vakuuttaa, että meidän makkarin seinän toisella puolella taas tämä huolettomuus on omittu sisustukseen vähän turhankin hyvin :) Neiti ei paljon petaamisesta perusta ja kun minä petaan, niin heitän viltin huolettomaan tyyliin sängylle. Sitten sitä "sotkuisesti" olevaa vilttiä moititaan. Vähintäänkin huvittavaa :)
Kuvista vielä.. Niiden taso saattaa olla tavallistakin kehnompi. Otin kuvia eilen ja minulla oli ihan jäätävä päänsärky. Loppui innostus aika lyhyeen ja loppuilta meni tyystin buranan voimalla.

Vielä ei ole tullut moittivaa kommenttia tyttömäisyydestä makuuhuoneen toiselta asukilta. Ehkä on vain tyytyminen siihen, että minä sisustan. Halusipa tai ei :)

2 kommenttia:

 1. Onpa nättiä! Meilläkään ei puututa,korkeintaan kommentoidaan että mitenkähän päin nyt nukutaan.:)
  Kyllä sisustaminen on mukavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kyllä se sisustaminen on kivaa. Jo ihan pienistä asioistakin tulee niin hyvä mieli. Minulle sellainen oli erityisesti tuo vaaleanpunainen Kastehelmi. Toki nuo muutkin uudet jutut ❤️

   Poista