perjantai 17. kesäkuuta 2016

Liekeissä

Jotain uutta pitäisi saada.. Mielellään heti. Tuttuja pohdintoja varmaan monella, kun aamuisin peilistä katsoo sama, tuttu naama ja hiukset, joille tarvisi tehdä jotain. Ja mahdollisimman pian, vaikka heti. Siis mikä siinä onkin, kun tuttuun näkyyn kyllästyy, niin muutoksen olisi tultava just silloin. Vaikka olisi ollut aikaisemmin ihan tyytyväinen peilikuvaansa. Näitä elämän ihmeellisyyksiä :)

Varmaan arvaakin, että kyse on hiuksista. Jotain muutosta alkoi kaipaamaan, vaikka oikeastaan olen ollut suht tyytyväinen tähän oman värin kasvattamiseen. Tummempi tyvi vaaleaan latvaan ei ole ollut laisinkaan niin paha. Hieman kuin liukuvärjäys. Paino sanalla hieman :) Oikeastihan se on vain tummempi tyvi.
Olen pitkään jo haaveillut kupariin taittavasta väristä. Ei kirkkaan oranssista eikä räiskyvästä, vaan vaaleahkosta kuparista, vähän mansikkablondin tapaan. Nyt sitten päätin, että kokeillaan. En kuitenkaan halua värjätä hiuksiani hapeteväreillä, niin vaihtoehdoksi jää suoravärit, värivaahdot ja sävyttävät hoitoaineet. Ei mikään ihan helppo yhtälö, kun kyseessä on vielä punapohjainen sävy. Ne kun ei viihdy minun päässäni muutenkaan kovin tiukassa. Mutta taas toisaalta, enpä ole ihan naimisissa tämän värini kanssa, kun yksi pesu riittää viemään vaahtovärin mennessään. Näin ainakin ensimmäisen värjäyksen jälkeen. Kyseessä on Schwarztkopf Igora express moussesävy 8,77.


Eilen kävin Valkean Sokoksessa kyselemässä hyviä neuvoja ja aineita värin pysymiseen. Myyjä pelotteli hapetevärin käytössä niin etten ehkä uskalla kokeillakaan, kun päänahka on jo väreistä oireillut. Uusi värjäys on kuin heittäisi bensaa liekkeihin tai sytytysnestettä palavaan grilliin. Hiilloksen sijaan saatkin juhannuskokon. No joo, mutta ymmärrät varmaan pointtini. Turha kokeilla onneaan, jos kyse on ihan oikeasti allergisesta reaktiosta eikä esimerkiksi vain kuivan päänahan reagoimisesta väriaineisiin. Kukapa näistä tietää? Testikin pitäisi tehdä (kuulemma) lääkärin valvonnan alla. Allerginen reaktio voi pahimmassa tapauksessa olla niin voimakas. Kyllähän tämän periaatteessa tiesin, mutta kun nainen haluaa jotain, niin.. Sitä on saatava, keinolla millä hyvänsä (melkein ainakin). Minun keinoni piristää hiusväriä on nyt tässä. Ja olen ihan liekeissä :) Niin kovasti tykkään olla hehkuvan kuparinen, kuin kesäinen auringonlasku :)

2 kommenttia:

  1. Noitahan voisikin kokeilla, olen kanssa sinnitellyt oman värin kanssa jo pitkään ja en haluaisi sortua uudelleen värjäämiseen, mutta välillä olisi kiva vähän saada jotain uutta tähän pehkoon...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän noilla sävyttävillä hoitiksille saa piristystä ja väreissä löytyy :) Eikä muutos ole pysyvä, selvää tyvikasvua ei siis näy. Rohkeasti kokeilemaan!! :)

      Poista