keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

Sisusta ja väritä

Sain tänään postissa kivan uutuuskirjan, joka on jokaiselle sisustamisesta pitävälle varmaan ihan kiva piristys sateisiin päiviin tai pieneen rentoutumiseen vaikkapa kesäloman aikaan. Nyt sisustetaan leikkimielisesti ja vähän vapaammin. Unohdetaan tuttu ja turvallinen tyyli ja heittäydytään sisustamaan väreistä inspiroituen. Nimittäin tämän kirjauutuuden kanssa käy valkoinen tai mustavalkoinen sisustus kovin tylsäksi, niin tyylikäs kuin se parhaimmillaan muuten on. Kirja on "Sisusta ja väritä" - värityskirja. Niinpä. Kyllä. Luit oikein :)
Oma värityskirja sisustukseen hurahtaneille. Tai miksei perheen pienemmille, jotka värittävät mieluummin kirjan kuviin kuin huoneensa seiniin. Ainakin vanhempien toiveesta :)

Kiva kirja!! Sivuille mahtuu monenlaista väritettävää ja tehtävää. Kirjan ovat tehneet Riitta Bergman/idyllicum ja piirroskuvat Katja Pulkkinen. Kirjan saatesanat innostavat kokeilemaan uusia tyylejä ja värejä. Eihän tiedä, vaikka joku värittäessä tullut idea siirtyisi ihan oikeaan sisustukseenkin :) Rohkeasti kokeilemaan!

Arvaapa olisiko niin paljon mukavampi alkaa värittämään kuin tarttua pääsykoeaineistoon huomista pääsykoetta varten? No tämä ilta vielä päntätään, huomenna väritetään :)

11 kommenttia:

 1. Ooo, mahtava juttu.
  Tuollainen on varmaan ihan pakko hankkia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän löydy jo kaupoista.. Ja sitten sisustamaan värikynillä :)

   Poista
 2. Kyllä niin tekisi mieli kaivaa värikynät esiin.. :)

  VastaaPoista
 3. Onpa hauska idea 😄 Mahtaisnko väritellä vai kävisikö niin kuin sille aikuisten zen-värityskirjalle, josta on vuoden aikana väritetty melkein kokonaan kahden euron kolikon kokoinen lehti...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä kuvat on vähän simppelimpiä. On mistä valita. Samoin on minullakin jäänyt se "piiperrys" kirja odotteleen aikoja parempia :)

   Poista
 4. Oi, kuulostaa ja näyttää hyvälle. Tuo on pakko saada tännekki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä kiva. Kannattaa hankkia, jos tykkää sisustaa vähän vapaamielisemmin :) ja värikkäästi.. Tai ylipäätään tykkää. Kivaa puuhastelua.

   Poista
 5. Tää on kyllä pakko saada! Huippua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin tämä on ihan huippu!! Näitä lisää :)

   Poista
 6. Oho mikä kirja. Tuossahan sisäinen sisustaja pääsee aivan valloilleen. Kuka niitä tenttikirjoja jaksaa lukea 😣

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi pääsykokeet ohi. Nyt on aikaa väritellä :)

   Poista