tiistai 28. kesäkuuta 2016

Juhlasta arkeen..


Takana on todella mukava juhannus ja viikonloppu. Juhannusaaton vietimme vanhempieni luona syöden hyvin ja pihalla oleillen. Sattui kyllä kauniit, kesäiset ilmat juhannukseksi. Kiva kun pääsi oikein kunnolla olemaan ulkosalla ja pelaamaan erilaisia pihapelejä. Frisbeegolfia, tikanheittoa, mölkkyä.. Pieni liikunta olikin ihan kohdillaan kaiken sen syömisen päälle. Äidin keittämä juustokeitto on yksi juhannuksen herkuista. Ilman juustokeittoa ei ole eikä tule kunnon keskikesänjuhlaa :)
Juhannuspäivän sateetkaan ei niin haitannut, vaan päivä meni kotona oleillen. Mitään erityisempää ohjelmaa ei ollut suunniteltu. Sunnuntaina jouduin sanomaan heipat vanhimmalle lapsistani taas joksikin aikaa. Poikani palasi takaisin Kainuuseen ja heinäkuun alkupuolella kutsuu armeija. Myös pienimmäinen lähti lomaileen hetkeksi isälleen, joten kahden ollaan jonkun aikaa kotosalla. Nämä on kai niitä aikoja, joista pitäisi nauttia toisen vanhemmista ottaessa vastuun hetkeksi itselleen, mutta ei se ole niin yksinkertaista. Sitä kun on pieni ikävä seurana aina, kun se ainokainen kotona enää asustelevakin on maailmalla.Kuvat on otettu vanhempieni luona juhannuksena. Ei ole varmaan ollenkaan epäselvää mistä rakkauteni kukkiin tulee :)


Tämä on se viikko, kun viimein pitäisi saada tieto opiskelijavalinnoista. Jännitän tuloksia niin, että tuntuu ettei oikein mihinkään voi kunnolla keskittyä :) Odottavan aika on pitkä. Eikä osaa yhtään ennakoida saako paikkaa vai ei. Mahdollisuudet kun on tasan molempiin suuntiin. Näissä fiiliksissä siis sinnitellään luultavasti perjantaihin saakka.

Tästä postauksesta tulee nyt vähän tällainen sillisalaatti. Mukaan kun on päässyt pari ruokakuvaakin. En yleensä niitä edes kauheasti ota. Tänään lautasella oli kevyttä ja hyvää kesäruokaa. Tai kyllä tuota samaa löytyy lautaselta ympäri vuoden. Ruokavalio on kokenut pienen siistimisen, mutta edelleenkään en ole mitään ehdotonta linjaa ottanut. Enkä mittaa tai punnitse mitään, vaan syön sen minkä tarpeelliseksi koen. Kiva kun salaattiinkin saa kaiken kotimaisena ja kohtuuhintaisena. Ja ne kesän ensimmäiset mansikat ❤️ Tänään viimein sain herkutella niilläkin. Siinä on oikea kesäherkku!!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti