tiistai 14. kesäkuuta 2016

Superia!!

En todellakaan ole mikään kosmetiikkabloggaaja enkä sellaiseksi edes yritä, mutta kun eilen hain postista nämä Rimmelin herkut, niin päätin esitellä ne blogissa. Minusta ei ole kertomaan lakan hienoista ominaisuuksista, siveltimen muotoilusta tai sen sellaisesta, mihin oikeat kosmebloggaajat pureutuvat taidolla ja huikealla tietomäärällä. Minä keskityn yksinkertaisesti ihaniin väreihin :)


Minulla on ollut geelaukset kynsissä taas liki koko talven yli ja niistä luovuttuani, on ollut aika opetella jälleen lakkaamaan kynsiä ihan itse. Olen aina ollut melko laiska lakkaaja, varmaan syystä että lakkaus ei yksinkertaisesti kestä tällaisen tohelon kynsillä juuri päivää kahta pitempään siistinä. Luin jokusesta kosmeblogista hyvää palautetta uudesta Rimmel Super Gel lakasta ja ostin itselleni kokeiluun lakan ja päällyslakan, joka pidentää värilakan kestoa. Ihan rehellisesti sanottuna ei lakan kesto mikään ihmeellinen ollut, mutta ei ollut kyllä ensimmäinen lakkauskaan. Sutasin yo- juhlia edeltävänä iltana (yönä) hätäseen yhden ohuen kerroksen lakkaa ja päällyslakan päälle. Plussaa kyllä peittävyydestä voi antaa, mutta huolellisemmalla lakkauksella kestokin on taatusti parempi. Kun muistaisi sipaista päällyslakalla yli kynnenkärjen, niin sekin auttaa kestoon. Sieltä kärjistähän se lakka aina kuluu ensimmäisenä. Niin minullakin, mutta muuten lakka ei liuskottunut tai lohkeillut levynä pois. Siitä iso plussa!! Ehdottomasti annan tälle lakalle toisen, ja useammankin, mahdollisuuden. Nyt kun on väreissä mistä valita :)

Ja niitä värejä sitten.. Aivan herkkuja, suloisia pinkkejä, kesäisen kirpakoita oranssiin taittavia ja upeita punaisia, joissa sekä viileän sävyisiä että marjaisan punaisia. Alla kuvat kaikista saamistani kymmenestä sävystä. Lakat on saatu instagram- arvonnasta.
Lakkaus näillä tehdään ihan perinteiseen tyyliin: 1 -2 kerrosta värilakkaa ja niiden kuivuttua päällyslakka päälle. Nämä kaupoista saatavat geelilakat ei siis tarvitse mitään uv-lamppu kovetusta, kuten kynsistudioissa tehtävä geelilakkaus. Hintaa lakkapullolla on noin 6,90€.

Niin, jos siitä siveltimen muotoilusta kuitenkin sen verran, että tällaisen noviisilakkaajankin on sillä helppo sutia. Sen verran hyvän tuntuman sillä saa ja lakan helposti levittymään kynnelle tasaisesti. Ainakin unisilla silmillä yön tunteina :) Oletettavasti toimii siis hyvin myös päiväsaikaan pikkuisen vähemmällä kiireellä..

Sävyt:
011 Bare Yourself by Kate
021 New Romantic by Kate
022 Angel Wing
023 Grape Sorbet
024 Red Ginger by Kate
025 Urban Purple
032 Cocktail Passion
033 Happily Evie After
041 Darling Dahlia by Kate
042 Rock n Roll by Kate

Sävyt 011, 021, 022, 023

Sävyt 032, 033, 041

Sävyt 024, 025, 042

Päällyslakka

Omat suosikkini

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti