torstai 21. tammikuuta 2016

Laukkurakkautta

Vähän hassua kirjoittaa laukuista, kun ei ole laittaa niistä ainokaistakaan kuvaa. Mutta tämä ihastuminen, tai voisi kai jo puhua rakkaudesta ensivilkaisulla, tuli niin yllättäen ettei siinä tullut mieleenkään kuvailla. Ihailla vain. Ehkä kuvia olisi voinut lainailla netistä, mutta menkööt nyt näin :) Missä tämä huumaava kohtaaminen sitten tapahtui? Stockmannilla ja todella ihan ohimennen vilkaistuna. Piipahdin stockalla muissa asioissa linja-autoa odotellessani ja pyörähdin asustepuolelle vilkaisemaan mitä uutta on tullut. Virhe, paha virhe. Ainakin jos on yhtä heikkona laukkuihin kuin minä :) Löysin heti vähintään sen pari tyyppiä, jotka olisin voinut kotiuttaa saman tien, mutta ei. Nyt päätin, että pysyn tiukkana.

Itseasiassa mietin, pitäisikö itselle laittaa jokin tavoite + palkintosysteemi (tätä pohdinkin jo facen puolella, omassani siis) ja sillä tavoin hyvittää itselle (turha) laukkuostos. Onhan minulla laukkuja, osan (Guessin) laukuista myin jo eteenpäin, mutta kun.. Se on se, kun ne vaan on niin ihania!! Ja jos nyt laukun hankin, niin se on jokin ajaton, nahkainen malli, jota käytän pitkään ja hartaasti. Tai näin on hyvä itselleen uskotella :)

Muita kuulumisia sitten.. Tuskin tarvitsee mainita pakkasista. Niistä on ollut ihan varmasti puhetta jo kyllästymiseen saakka. Ulkona on ollut kyllä kaunista, mutta kylmää. Tämä on nyt hieman mutkan kautta syy siihen, miksi uusi keittiön matto ja uudet sohvatyynynpäälliset on edelleen hakematta postista. Eilen innostuin laittamaan kynttilä- ja tuikkuasetelmia uusiksi ja hetken niitä pyörittelen huoneesta toiseen. Niin pienellä saa jo paljon muutosta aikaan :) Kuvailen niitä tuonnempana, kunhan saan ne uudetkin jutut kotiin. 

Nyt taidan vetää toppaa päälle ja käydä pikkuisen ulkoilemassa. Siitäkin huolimatta, että tälle aamulle on Oulussa mitattu ennätyslukemia. On se siitä aamun -30 asteesta jo lauhtunut, ehkä pari astetta :)

4 kommenttia:

 1. Hrrr on niin turkasen kylmä! Kirjastossa pitäisi käydä mutta en taida raskia rääkätä autoa :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi on jo luvassa lauhtuvaa. Jospa sitä tohtisi huomenna ihan kaupungille saakka lähteä :)

   Poista
 2. Laukut on kyllä niin ihania.Eilen minäkin katselin stokkan laukkuja...Onneksi pakkanen on nyt lauhtumaan päin. Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laukut kyllä on. Enemmän niiden perään olen kuin kenkien :) Ihana kun lauhtuu. Voi ulkoillakin vähän paremmin ja kauemmin kuin hetken happihyppelyllä.
   Mukavaa viikonloppua sinullekin ❤️

   Poista