tiistai 5. tammikuuta 2016

Uuden alussa

Niin sitä sitten päästiin uuden vuoden alkuun. Uuden vuoden juhlimiset meni rauhallisesti nuorison kanssa. Kävimme katsomassa kaupungin upean ilotulituksen ja muutoin ilta menikin kotosalla. Puolen yön maissa kävimme läheisessä puistossa katsomassa raketteja. Siinäpä se. Ei ihmeempiä kerrottavaa, mutta ihan mukavasti vuosi vaihtui, vaikka kokoonpano juhlijoissa olikin vähän vajaa.

Elämä on kaiken juhlimisen jälkeen palaillut tuttuun, arkisempaan uomaansa ja ihan kiva niin. Koti palasi tänään joulun jäljiltä arkisempaan asuunsa. Keräilin joulun pois hieman haikein mielin, mutta toisaalta tuntui että on jo aika. Huomenna on loppiainen ja siihen on yleensä joulun aika loppunut. Kyntteliköt olkoon vielä ikkunoilla huomisen yli, mutta sitten on niidenkin aika lähteä. Se harmittaa koristeita enemmän, niin mukavaa tunnelmaa ne kotiin tuovat. Ja kun ei ole vielä niitä pallovalojakaan.. :) Onneksi ei ole mitään tarvetta lopettaa tuikkujen ja kynttilöiden polttamista. Niillä kun saa tunnelmaa kotiin ja lämmintä valoa. Katsoin eilen kaupungilla alennetulla hinnalla olevia Kastehelmi tuikkukippoja, mutta jätin vielä kauppaan. Kirkas voisi olla seuraava hankinta noiden jo olevien lisäksi. Etsin myös, tai katselin, uutta mattoa keittiöön, mutta mieluista ei löytynyt. Eipä sillä kiire ole, joten sopivaa voi ajan kanssa katsella. Ajatuksissa on aina jotain pientä juttua kotiin. Kotiin liittyen on myös isompia ajatuksia tai haaveita tälle vuodelle. Tiedä vaikka pääsee muuttolaatikoita pakkaamaan :)

Valitettavasti ei ole oikein mitään kuvia laittaa. Kodista otetut viimeisimmät kuvat on jouluisia ja eihän täällä mitään uutta oikein olekaan. Kuvaaminen on jäänyt vähemmällä viime päivinä, mutta kunhan tässä taas vauhtiin pääsee, niin niitähän tulee. Liiankin kanssa :)

Tammikuun aurinkoa2 kommenttia:

 1. Juu, onneksi kynttilöitä voi polttaa ja takassa voi pitää tulta. Aika kylmä päivä tänään. Kiva tuo kuva, jossa tähden kuva heijastuu seinään. Mukavaa pakkaspäivää Sanna ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Takkatuli olisi kyllä ihana näillä pakkasilla <3 Täytyy tyytyä kynttilöihin :)
   Sattui hetken aurinko sopivasti paistamaan, niin piti napata kuva kun tähti sattui varjottamaan seinälle.
   Hyvää loppiaista ja kirpakkaa pakkaspäivää sinullekin! 💙

   Poista