torstai 14. tammikuuta 2016

Löytö

Melkein hävettää tunnustaa, miten tein löydön omassa kodissani tässä jokin aika sitten. Oikeastaan tarkemmin sanottuna vielä parvekkeelta. Onneksi tein ja mielellään tekisin vielä lisääkin, mutta sitten täytyy kyllä lähteä etsimään jo kodin ulkopuolelle :)

Näin ihan sattumalta netissä jokunen viikko sitten kuvan Iittalan Stellaria-sarjan tuikkukiposta ja aloin miettiä, että miten tuo näyttää niin tutulta.. Kunnes hoksasin, että minulla on samainen tuikkukippo parvekkeen ulkolyhdyssä. Ollut jo pitkän aikaa tukemassa kynttilöitä ja olen siinä välillä polttanut tuikkujakin, kun nämä oululaiset tuulet on niin sallineet. Ei hyvä tavaton!! Pomppasin saman tien sohvalta ja kävin pelastamassa kaunokaisen sisälle. Pesun jälkeen se onneksi oli ihan kunnossa ja pääsi arvoiselleen paikalle olkkarin hyllyn päälle. 

Ja kyllä se onkin kaunis. Kuin jääveistos ja sopii tähän vuoden aikaan paremmin kuin hyvin. Enkä ollenkaan pahastuisi, jos jotain kautta saisin hommattua kyseistä sarjaa lisääkin. Täältä niitä ei valitettavasti enää löydy. :)


Kynttilöitä on muutenkin tullut vielä poltettua ahkeraan. Niin kauniin valon ja tunnelman niillä saa aikaiseksi. 

4 kommenttia:

 1. Kyllä onkin kaunis tuo pelastamasi kynttilälyhty! Ja on nuo muutkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minustakin tuo Stellaria on todella kaunis. Ei taida enää olla myynnissä, jos ei satu kirppareilta löytymään.

   Poista
 2. Sievä tuikkukippo! Minä poltan myös kynttilöitä ja ihan kevääseen saakka. Ihanaa viikonloppua ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syksyllä alkaa kynttiläkausi ja loppuu kevääseen :) Niiden valo on niin pehmeää.
   Mukavaa viikonloppua sinullekin! <3 Toivottavasti teillä oli mukava ja rentouttava loma.

   Poista