maanantai 25. tammikuuta 2016

Pientä päivitystä kotiin

Viime päivinä on tullut laitettua pientä uutta kotiin, kun viimein perjantaina sain haettua uuden maton postista ja paketin keskustan Anttilasta, minne Kodin1 toimitti maksutta tilaukseni. Samaiselta reissulta toin kotiin myös ne kauniit kukkaset, joita on jo täällä näkynytkin.Keittiöön tilasin Hobbyhallin alelöytönä löytyneen maton. Ihan perinteisen räsymaton tyylisen maton, mutta hillitymmän värisenä. Tykkäsin kyllä edellisestäkin pirteän värisestä matosta ja sen voi hakea varastosta vaikka kesäksi lattialle. Kivaa vaihtelua tuo tämä uusi luonnonvalkoisen ja harmaan värisenä ja sopii keittiön väreihin hyvin. Verhoissa kun on harmaata ja valkoista pinkin, oranssin ja punaisen lisäksi. Varsinainen värikimara siis :) Värien vuoksi muuttivat Kastehelmet takaisin keittiöön ruokapöydälle, ne kun toistaa mukavasti verhojen värimaailmaa hitusen eri sävyisinä.

Jos olen tässä tällä lailla söpönä, niin pääsenkö kuvaan?

Olohuoneeseen tuli uutta myös maton avulla. Kirkas punainen matto vaihtui beigeen ja sohvalla pari tyynyä sai uudet päälliset. Ne kodin1:stä löytyneet alelöydöt nämäkin. Mustaa ja beigeä. Jotenkin kaipaa väreissä nyt enemmän hillitympää, ainakin isommissa pinnoissa kuten matoissa. Mutta en ole kyllä väreistä luopumassa, on helpompi lisätä väriä pienillä yksityiskohdilla, kun tausta on hillitympi. Näin ainakin oma sisustusfilosofiani tällä hetkellä toimii :) Vielä kun saan tuon olohuoneen verhoasian ratkaistua, niin olen tyytyväinen. Minulla on kyllä siihen jo ajatus, ihan pieni muutos sekin.

Tällaisia pieniä muutoksia. Yritin napata kuviakin, mutta kuten kuvissa näkyy, niin karvainen kuvausassistenttini osallistuu enemmän kuin on suotavaa kuvailuun :)
Tyynynpäälliset Kodin1Matto Hobbyhall

Matto Ikea
2 kommenttia:

 1. Ihana tuo hobby hallin matto! Nuo tyynyn päällisekin on ihanat! Ihana tuo teidän assistentti, just kuin meidän kissa. Aina tulee kuvaan mukaan, kun kameraa kaivaa esiin...Hyvää yötä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse tykkäsin tuossa matossa sen kodikkuudesta. Vähän sellainen vanhan ajan tupameininki, joka sopii keittiöön. Ainakin meillä :)
   Leo on kyllä kaikessa mukana. Kuvissa vilahtaa milloin koko kissa, milloin tassut, häntä.. Niitä saa sitten karsia pois ja nostella kissaa pois edestä :)
   Hyvää yötä sinullekin ja mukavaa alkanutta viikkoa ❤️

   Poista