sunnuntai 17. tammikuuta 2016

Pakkaspäivä

Viikonloppu on taas mennyt vauhdilla. On ollut mukava viikonloppu ihan kotosalla. Oleilua, hyvää ruokaa, hyvää seuraa ja vähinsä myös ulkoilua. Tänään uskaltauduin ulos mittarin -27 lukemasta huolimatta, mutta kylmähän siellä oli. Pakkaslukeman kanssa olisi ehkä pärjännytkin, mutta siihen lisäksi tuo vinkka, niin ei voinut kauan ulkoilla. Kiersin tuolla meren rannassa ja noissa rantametsissä (pusikoissa), mutta kuten olen tainnut jo kirjoittaa aiemminkin, niin on jotenkin surullista katsottavaa miten siellä on myllätty ja puita nurin ympäriinsä. Vähäinen lumi sentään peittää varmaan osan totuudesta.

Ihana talvinen auringon valo paistoi hetken myös sisälle. Eihän se vielä mitään lämmitä, mutta valoisuutta on hiukan enemmän. Ulkoa tullessa olikin mukava hetki lämmitellä sohvalla katsellan auringon seinille tekemiä valoja ja varjoja.4 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia! :) kyllä saisi pakkaset hieman väistyä että pääsisi lasten kanssa kunnolla ulos..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna! Ei tuo todellakaan kyllä ole mikään lasten kanssa ulkoiluilma. Itselläkin tuli niin vilu, että tuntuu vieläkin puistattavan. Vaatetta oli kyllä päällä riittävästi :) Tuo mokoma vinkka..

   Poista
 2. Ihania kuvia! Täälläkin on oltu sisätiloissa ja minä varsinkin flunssan vuoksi. Mukavaa iltaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ❤️ Pikaista paranemista flunssasta! Pitäisi varmaan koputtaa puuta, kun sanoo toistaiseksi säästyneensä flunssalta :) Ihme on, jos ei mitään sairasta koko talvena.
   Lepäile ja mukavaa iltaa sinullekin!

   Poista