torstai 7. tammikuuta 2016

Tyhjät sivut

Yksi joulun toivotuimmista lahjoista minulle oli niinkin pieni juttu kuin oikea kalenteri. Kirjoitin tuohon ihan tarkoituksella "oikea" kalenteri. Onhan noita kalentereita ipadilla ja puhelimessa ja toki niitäkin käytän, mutta mikään ei päihitä sitä oikeaa kalenteria. Sitä hassun ihanaa tunnetta uutta kalenteria vuoden alussa selatessa, tyhjiä sivuja katsellessa. Kuinka ne siitä pikkuhiljaa alkaa täyttyä itselle tärkeistä merkinnöistä. Sovituista menoista, läheisten merkkipäivistä ja itselle muuten merkityksellisistä asioista. Se tunne, kun katselee koko vuotta edessään ja miettii mitä kaikkea sivuille mahtaakaan vuoden aikana ehtiä kirjoittaa. Sitä samaa tunnetta en ole onnistunut saamaan selaillessa kalenteria vaikka puhelimesta. Se on vain niitä pakollisia merkintöjä varten, niitä mistä on hyvä saada muistutus juuri ennen lähtöä tai tapahtumaa.

Tälle vuodelle sain tyylikkään mustan, (keino)nahkakantisen kalenterin. Niin minun näköiseni ja tismalleen oikeaa kokoa. Lahjan antaja on tiennyt mistä tykkään ja mitä antaa :) Nyt vain sivuja täyttämään. Luin positiivisuuskalenterista, jossa jokaisen päivän päätteeksi kalenteriin kirjataan kolme asiaa päivästä, jotka on positiivisia juuri siinä päivässä. Siinäkin päivässä, jolloin tuntuu että mikään ei ole hyvin. Aina on jokin, aina on jotain. Ihana ajatus, jota voisi toteuttaa kirjoittamalla edes se yksi asia jokaisesta päivästä.
Kalenterin sivuille on tullut jo jotain. Se yksi tärkeimmistä merkinnöistä kylläkin löytyy jo viime vuoden loppupuolelta <3Ei kommentteja:

Lähetä kommentti